Aanhangerzeil

Wanneer u spullen vervoert, is het prettig als deze beschermd worden tegen weersinvloeden. Een zeil over uw aanhanger kan dan de oplossing zijn, zo heeft u geen last van wind en regen. Een aanhangerzeil laat u maken bij Albers Zeilmakerij, wij hebben jarenlange ervaring met het vervaardigen van zeilen op maat.

Albers Zeilmakerij Hengelo
Albers Zeilmakerij Apeldoorn

Het perfecte aanhangerzeil

Om het perfecte aanhangerzeil te creëren, is het noodzakelijk om te weten wat voor type aanhanger u heeft en wat de afmetingen zijn. Ook horen we graag of u een bepaalde kleur wenst en of u een voorkeur heeft wat betreft de bevestigingsmogelijkheden van het zeil aan uw aanhanger. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een beugel-riemsluiting, zigzagsluiting of een schuifzeil. Wanneer u uw wensen kenbaar heeft gemaakt, kunnen wij inventariseren welk type zeil en materiaal het beste hierbij aansluit. Heeft u een oud zeil dat aan vervanging toe is? Laat ons dit weten, dan kunnen we met u doornemen wat er verbeterd kan worden of dat u exact zo’n nieuw zeil wenst. Samen creëren we het perfecte aanhangerzeil.

Offerte aanvragen

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Aanhangerzeil op maat

Bij Albers Zeilmakerij kunt u terecht voor elke type zeil, of u nu particulier bent of zakelijk op zoek bent naar zeilen. Wij hebben jarenlange ervaring en vervaardigen kwalitatieve zeilen in elke oplage. Of u nu een enkel zeil wil of tientallen, bij ons bent u aan het juiste adres. Bent u benieuwd naar de verschillende materialen? Neem dan gerust contact met ons op. Ons bevlogen personeel staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Daarnaast adviseren we u graag over de diverse mogelijkheden en denken we graag mee wat het meest veilige zeil is voor uw aanhanger. We zorgen er graag voor dat het zeil aan al uw wensen voldoet en de juiste kwaliteit heeft. Bent u benieuwd wat het zeil gaat kosten? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Bereken globaal en snel een prijs voor uw aanhangerzeil.

Offerte aanvragen

Aanhangerzeil Albers Zeilmakerij

Bij Albers Zeilmakerij heeft u keus uit veel verschillende materialen en bevestigingsmogelijkheden. U kunt bij ons kiezen uit kwalitatieve en duurzame materialen in alle mogelijke kleuren en afmetingen. Vanzelfsprekend zijn al onze aanhangerzeilen wind- en waterdicht. En of u nu wil dat het zeil voorzien wordt van reclame of niet, bij Albers Zeilmakerij bent u aan het juiste adres. Wij maken voor u een zeil op maat, zodat het zeil perfect om uw aanhanger past. Geef aan wat uw wensen zijn en onze collega’s gaan voor u aan de slag om het zeil te vervaardigen voor uw aanhanger. Bekijk hier een aantal van de zeilen die wij voor eerdere klanten hebben mogen vervaardigen.

Neem contact op
Lagerweij Print CMR | Vrachtwagenzeil op maat

Diverse materialen

Wanneer u graag de diverse opties in het echt wil zien, verwelkomen we u graag in één van onze filialen. Kom gerust een keer langs dan laten we u de verschillende opties zien en kunnen we u vertellen wat de eigenschappen en bijzonderheden van elk materiaal zijn. Zo kunt u eenvoudig beslissen wat het beste aansluit bij uw wensen. In zowel onze vestiging in Ede als ons filiaal in Hoogeveen, kunt u hiervoor terecht. Maak van tevoren een afspraak dan zorgen we dat we alle tijd hebben om u alle materialen en mogelijkheden te laten zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen we dan al uw wensen door. Weet u al wat voor type aanhangerzeil u wil? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan en ontvang binnen twee werkdagen een offerte.

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op