Advies op maat

U heeft een specifieke behoefte voor het zeil dat u wilt laten maken? Dan bent u bij Albers Zeilmakerij aan het juiste adres. U laat weten wat uw wensen en ideeën zijn en een ervaren team van 30 vakmensen staat klaar om u te helpen bij het vinden en fabriceren van het zeil dat u zoekt.

Offerte aanvragen
Advies op maat | Albers Zeilmakerij

Advies op maat

Het ontwerpen van exact het juiste zeil is geen gemakkelijke opgave — laat staan het fabriceren ervan. En precies daarom hechten wij grote waarde aan onze vakmensen met jarenlange ervaring. Zij kunnen u informeren over alternatieve materialen, bevestigingsmethoden, technologieën en eventuele andere aandachtspunten die komen kijken bij gebruik van het zeil. Wij nemen graag de tijd voor het ontwerpen van het juiste zeil en beginnen dan ook ieder proces met een accurate producttekening die als blauwdruk dient voor productie. U kunt denken aan schaduwdoeken, transportzeilen, industriële zeilen, promotiezeilen, schuifzeilen, tennisdoeken en isolatiekleden.

U kunt langskomen bij een van onze filialen, telefonisch contact opnemen of uw ideeën per mail overleggen. Wilt u direct betrokken zijn? Heel fijn! Wilt u het liever compleet uit handen geven? Geen probleem! Wat voor zeil u ook nodig heeft, welke bevestiging u ook zoekt en hoeveel kennis u ook heeft: Albers Zeilmakerij garandeert maatwerk van topkwaliteit en neemt alle zorgen weg.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze vakmensen om te zien wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen. Binnen twee werkdagen ontvangt u de offerte in uw mailbox.

Offerte aanvragen
Albers Zeilmakerij pand

Onze vestigingen

Albers Zeilmakerij beschikt over twee schitterende vestigingen in Ede (8000m2) en Hoogeveen (870m2) waar wij dagelijks met passie werken aan het fabriceren van de meest uiteenlopende soorten zeilen. Wij beschikken over een grote zeilmakerij, eigen transport, een kleine makerij, een eigen naaiafdeling, een reclameafdeling en een montageafdeling — alles zodat wij alle zorgen volledig uit handen kunnen nemen en u tijd overhoudt voor andere zaken. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Kan ik een afspraak maken om ideeën te bespreken?

Ja dat kan. Graag zelfs. U kunt een afspraak met ons maken door telefonisch contact op te nemen op 0318 – 43 23 50 of door een mail te sturen naar verkoop@alberszeilmakerij.nl.

Kan ik bij jullie een offerte opvragen?

Ja dat kan. Wij kunnen geheel vrijblijvend een offerte voor u maken. U kunt via het offerteformulier een aanvraag doen. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0318 – 43 23 50 of per mail op verkoop@alberszeilmakerij.nl.

Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 30 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op