Albers Zeilmakerij: Afdekhoes zwembad

Afdekhoes voor uw zwembad nodig? Albers Zeilmakerij maakt al meer dan 100 jaar afdekhoezen van hoogwaardige kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in het vervaardigen van hoezen die perfect zijn afgestemd op uw zwembad. Om uw zwembad te voorzien van een goede afdekhoes die jarenlang meegaat en is afgestemd op uw gebruik, maken wij afdekhoezen geheel op maat. Wat uw wensen ook zijn, Albers Zeilmakerij biedt een passende oplossing.

Zeilmakerij Gelderland

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Persoonlijk advies

Wij gaan altijd voor het beste resultaat. Hoe we dat doen? Door uw wensen en eisen te combineren met onze expertise. We denken altijd met u mee voor het beste resultaat. Er komt namelijk nog aardig wat kijken bij het kiezen van een afdekhoes voor het zwembad. Gaat u bijvoorbeeld voor zomer foam dat warmte vasthoudt of gaas dat blad en viezigheid buiten houdt? Wat voor bevestigingsmethoden is bij u het handigst? Moet het zeil waterdicht of –doorlatend zijn? Wij informeren u graag.

Advies op maat

Onze filialen

U vindt ons zowel in Ede als in Hoogeveen. Kom gerust eens langs bij ons op kantoor. Dan bespreken we de mogelijkheden met u onder het genot van een kop koffie. Op basis van uw wensen maken wij een ontwerp. Bent u helemaal tevreden? Dan gaan we snel voor u aan de slag! Zodat u uw afdekhoes voor het zwembad snel ontvangt. Doordat we alles in eigen huis ontwikkelen, kunnen we efficiënt te werk gaan en heeft u de afdekhoes snel in huis.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op