Afdekhoes

Wilt u uw tuinset, machines of ander spullen buiten beschermen tegen het weer of transportschade? Dan heeft u een op maat gemaakte afdekhoes nodig. Hiermee kunt u spullen afdekken en beschermen, zoals een tuinset of een machine. Ook zorgt de afdekhoes ervoor dat uw spullen buiten het zicht van anderen blijven. Bij Albers Zeilmakerij hebben we genoeg mogelijkheden om voor u de juiste afdekhoes te vervaardigen. Wij adviseren u graag over de juiste oplossing voor uw situatie.

Offerte aanvragen
Machinehoes op maat

Kwaliteit

Heeft u behoefte aan hoge kwaliteit? Dan zit u bij ons goed. Wij werken namelijk alleen met goede kwaliteit materialen, zodat u zeker weet dat de afdekhoes aan de verwachtingen voldoet. Wij hebben verschillende materialen in verschillende kleuren op voorraad. Moet u voldoen aan een bepaalde (brand)veiligheidsnormen of moet de afdekhoes isolerend zijn? Geen probleem. Bij Albers Zeilmakerij hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. De hoezen worden voor u ontworpen en op maat gemaakt om zo een goede pasvorm en kwaliteit te garanderen.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw afdekhoes. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Diverse projecten

Albers Zeilmakerij heeft al sinds 1901 ervaring in deze branche, waardoor wij goede kwaliteit kunnen garanderen. U kunt bij ons terecht voor afdekhoezen, maar bijvoorbeeld ook voor PVC zeil, zwembadzeil en industriegordijnen. Bekijk hier een selectie van projecten waar wij aan werken.

Gerelateerde projecten

Advies op maat

Onze medewerkers voorzien u graag van advies. Wilt u in uw afdekhoes uitsparingen, hijsogen of andere bijzonderheden? Omdat wij al ruim 120 jaar bestaan zijn wij de aangewezen partij voor advies en productie. Albers Zeilmakerij helpt u graag met het ontwerp van de afdekhoes, om deze vervolgens in eigen fabriek te produceren. Wij kijken graag met u mee om tot een gewenste oplossing te komen.

Reclame

Wij kunnen een afdekhoes ook voorzien van uw reclame. Hierdoor krijgt uw bedrijf een professionele uitstraling. U kunt bij ons kiezen uit schilder reclame of full-color reclame. Zo kunt u een afbeelding laten printen op uw afdekhoes. Hierdoor kunt u ervoor zorgen dat afdekhoes op gaat in de omgeving. Wel net zo mooi.

Offerte aanvragen

Onze producten

Persoonlijk advies

In onze eigen fabriek vervaardigen wij voor u hoge kwaliteit afdekhoezen. Soms is het handig als er een professional meekijkt. Wij adviseren u daarom graag. Waarvoor gaat u de afdekhoes gebruiken? Hoe groot moet de hoes zijn? Heeft u nog andere wensen? Allemaal zaken waar wij graag bij meekijken. Zo komen wij met de passende oplossing voor uw situatie.

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op