Albers Zeilmakerij: Afdekzeil zwembad op maat

Bent u op zoek naar een afdekzeil zwembad op maat? Wij zijn dé specialist in het ontwerpen en vervaardigen van zwembad zeilen. Bij Albers Zeilmakerij maken we elk zeil aan de hand van uw persoonlijke wensen. Heeft u een afwijkende maat, dan is dit geen enkel probleem. Wij maken het zeil speciaal voor u!

Zeilmakerij Gelderland

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Advies op maat

Vrijwel elk zwembad heeft een andere maat. Wanneer u op zoek bent naar een afdekzeil voor uw zwembad vraagt dit dus om maatwerk. De mensen van Albers Zeilmakerij staan voor u klaar om te kijken wat past bij uw zwembad en wat de mogelijkheden zijn. Doordat wij meer dan honderd jaar ervaring hebben, weten we exact wat een passende oplossing is voor uw situatie. Wij helpen u niet alleen met het ontwerp, maar kunnen het zeil ook produceren, zodat u op korte termijn het afdekzeil voor uw zwembad in huis heeft.

Advies op maat

Onze vestigingen: Gelderland en Drenthe

Maak snel een afspraak en kom langs in één van onze twee filialen. Onze vakmensen staan u graag te woord en nemen onder het genot van een kop koffie door wat de mogelijkheden zijn voor uw zwembad. In het noorden van het land kunt u terecht in onze vestiging in Hoogeveen. Woont u elders in het land, dan kunt u terecht in ons filiaal in Ede. Deze vestiging ligt vlak aan de A12, waardoor deze locatie vanuit heel het land eenvoudig te bereiken is.

Soorten afdekzeil zwembad

Met ons geïsoleerde zomerzeil verminder je aanzienlijk warmteverlies, waardoor uw zwembad langer op een comfortabele temperatuur blijft en u op verwarmingskosten bespaart. Dit zwembad afdekzeil vermindert ook de kans op algen, wat betekent dat u minder chemicaliën hoeft te gebruiken. In de winter is het belangrijk om uw zwembad te beschermen tegen vuil en algen. Onze winterafdekkingen voorkomen dat bladeren en ander vuil het zwembad vervuilen. Hierdoor bespaart u tijd en moeite op het reinigen. Een afdekzeil zwembad helpt ook om het zwembadwater helder te houden, wat essentieel is voor het behoud van de waterkwaliteit.

Afdekzeil zwembad op maat

Bij Albers Zeilmakerij bieden we zwembad afdekzeilen op maat, afgestemd op uw zwembad. Ons assortiment omvat verschillende opties, waaronder noppenfolie zwembadafdekkingen welke warmte vasthouden en de energiekosten verminderen. Bovendien verbeteren onze zwembad afdekzeilen niet alleen de functionaliteit, maar ook de uitstraling van uw zwembad. Om uw specifieke zwembad te voorzien van een goed zwembadzeil maakt Albers Zeilmakerij de foam- en gaasafdekkingen geheel op maat. Daarnaast kunt u kiezen welke bevestigingsmethode u voor uw zwembad kiest, deze kunnen sterk variëren. Van een simpel zeil op het water dat u met een touw wegtrekt of met spanrubbers. Waterdicht of -doorlatend? Ons deskundige team geeft u graag advies bij de juiste keuze voor uw afdekzeil zwembad.

Bestel uw afdekzeil zwembad bij Albers Zeilmakerij

Bij Albers Zeilmakerij bent u verzekerd van hoogwaardige zwembad afdekzeilen die aan al uw behoeften voldoen. Onze scherpe prijzen, snelle levering en uitstekende service maken het bestellen van uw afdekzeil zwembad eenvoudig. Bestel vandaag nog en ervaar de optimale bescherming en het gemak dat ons afdekzeil zwembad biedt. Albers Zeilmakerij specialiseert zich uitsluitend in maatwerk om absolute topkwaliteit te garanderen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw zwembadzeil op maat en ontvang deze binnen twee werkdagen. Naast afdekzeil voor zwembaden bieden wij tal van andere zeilproducten aan. Neem zeker even een kijkje bij transport & industrie of overig voor al onze zeilproducten. Heeft u nog vragen over een afdekzeil zwembad? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op