Albers Zeilmakerij: Afdekzeil zwembad op maat

Bent u op zoek naar een afdekzeil zwembad op maat? Wij zijn dé specialist in het ontwerpen en vervaardigen van zwembad zeilen. Bij Albers Zeilmakerij maken we elk zeil aan de hand van uw persoonlijke wensen. Heeft u een afwijkende maat, dan is dit geen enkel probleem. Wij maken het zeil speciaal voor u!

Zeilmakerij Gelderland

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Advies op maat

Vrijwel elk zwembad heeft een andere maat. Wanneer u op zoek bent naar een afdekzeil voor uw zwembad vraagt dit dus om maatwerk. De mensen van Albers Zeilmakerij staan voor u klaar om te kijken wat past bij uw zwembad en wat de mogelijkheden zijn. Doordat wij meer dan honderd jaar ervaring hebben, weten we exact wat een passende oplossing is voor uw situatie. Wij helpen u niet alleen met het ontwerp, maar kunnen het zeil ook produceren, zodat u op korte termijn het afdekzeil voor uw zwembad in huis heeft.

Advies op maat

Onze vestigingen: Gelderland en Drenthe

Maak snel een afspraak en kom langs in één van onze twee filialen. Onze vakmensen staan u graag te woord en nemen onder het genot van een kop koffie door wat de mogelijkheden zijn voor uw zwembad. In het noorden van het land kunt u terecht in onze vestiging in Hoogeveen. Woont u elders in het land, dan kunt u terecht in ons filiaal in Ede. Deze vestiging ligt vlak aan de A12, waardoor deze locatie vanuit heel het land eenvoudig te bereiken is.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 30 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op