Afscheidingsgordijn

Wilt u ruimtes afscheiden en bent u op zoek naar een geschikte oplossing? Kijk dan eens naar een afscheidingsgordijn. Deze gordijnen worden onder meer gebruikt om productieruimtes van elkaar te scheiden of warme en koude ruimtes apart te houden. Bij Albers Zeilmakerij kunnen we alle soorten en maten afscheidingsgordijnen produceren. Het is maar net wat u nodig heeft. Nog niet helemaal zeker over wat u wil? Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.

Offerte aanvragen
Afscheidingsgordijn

Kwaliteit

U wil natuurlijk wel direct een goed afscheidingsgordijn. Daarom is het belangrijk om te kiezen voor de juiste kwaliteit. Bij Albers Zeilmakerij maken we uitsluitend goede kwaliteit producten. De gordijnen blijven lang mooi en zijn makkelijk schoon te houden. Ook zijn de afscheidingsgordijnen in verschillende kwaliteiten te verkrijgen; denk bijvoorbeeld aan isolerende afscheidingsgordijnen of schuifbare afscheidingsgordijnen. Ook kunnen afscheidingsgordijnen worden voorzien van een doorgang voor heftrucks door middel van een strokengordijn. Wij zorgen er samen met u voor dat het ontwerp precies is zoals u voor ogen heeft. Als alle stappen doorlopen zijn wordt het gordijn op maat voor u geproduceerd.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw Transportzeil. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies op maat

Heeft u behoefte aan professioneel advies? Onze bekwame medewerkers staan voor u klaar. Door onze jarenlange ervaring in de branche weten wij wat belangrijk is bij het produceren van afscheidingsgordijnen. Wij helpen u daarom met het ontwerp, en zorgen er vervolgens voor dat het gordijn in de juiste afmetingen geproduceerd wordt. Ook kunnen wij de afscheidingsgordijnen voor u monteren op locatie. Wij adviseren u graag bij elke stap in het proces, om zo tot het ideale product te komen.

Gerelateerde projecten

Diverse projecten

Albers Zeilmakerij heeft al sinds 1901 ervaring als zeilmaker. Wij produceren kwalitatief hoogwaardige en isolerendeafscheidingsgordijnen die precies doen wat u nodig heeft. Ook voor machine afscherming, beschermhoezen en noppenfolie kunt u bij ons terecht. Nieuwsgierig naar wat wij allemaal doen? Bekijk dan hier een selectie van projecten waar wij aan werken.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Persoonlijk advies

In onze eigen fabriek produceren wij goede kwaliteit afscheidingsgordijnen, op maat voor u gemaakt. Heeft u vragen voor ons? Onze medewerkers adviseren u graag. Wat voor soort afscheidingsgordijn zoekt u? Welk materiaal past het beste bij u? Hoe moet het eindproduct er uit komen te zien? Allemaal vragen waar wij antwoord op geven. Zo komen we samen tot de beste oplossing voor uw situatie.

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op