Albers Zeilmakerij: uw flappengordijn op maat gemaakt

Een flappengordijn op maat laten maken? Wij zijn dé specialist als het gaat om op maat gemaakte flappengordijnen. Welke maten u ook nodig heeft, wij maken de ideale strokengordijnen voor u. Flappengordijnen beperken koude- en warmtestromen, bieden een schild tegen vuil en stof en doen dienst als efficiënte doorgang. Hierdoor zijn ze onmisbaar in werkplaatsen, laboratoria, koelingen, opslagruimtes en diverse andere plekken. Albers Zeilmakerij biedt voor iedere toepassing het juiste flappengordijn.

Flappengordijn Albers Zeilmakerij

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Advies op maat

Voor elke toepassing is weer een ander flappengordijn geschikt. Zoekt u een specifieke oplossing voor uw werkplaats, koeling, opslagruimte of andere plek, dan komt hier maatwerk bij kijken. Wij helpen u graag verder en kijken samen met u wat de beste optie is voor uw doeleinden. Hierbij kunnen we niet alleen het tochtgordijn ontwerpen, maar deze ook maken. Hierdoor bent u er zeker van op korte termijn al de juiste tochtgordijnen te hebben.

Advies op maat

Bezoek onze vestigingen in Gelderland en Drenthe

Maak nu een afspraak en bezoek een van onze filialen in Ede of Hoogeveen. Onze vakkundige medewerkers helpen u graag verder onder het genot van een kop koffie. We bespreken graag de diverse opties voor uw op maat gemaakte flappengordijn, zodat u straks exemplaren heeft waar u geheel tevreden mee bent.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op