Foam afdekking zwembad

Foam afdekking voor uw zwembad nodig? Albers Zeilmakerij heeft de beste foam afdekking voor u! Wilt u genieten van een zwembad met de juiste temperatuur en zonder vervuiling? Dan biedt een zwembadzeil uitkomst! Om uw zwembad goed af te kunnen sluiten kunt u kiezen voor diverse soorten zwembadzeil.

Offerte aanvragen
Foam afdekking zwembad

Zomer foam voor zwembad

In de zomer is het verstandig zomer foam op het zwembad te leggen. Zomer foam is perfect om het zonlicht te blokkeren en de warmte vast te houden. Zo kunt u dankzij zomer foam de warmte van uw zwembad beter vasthouden. Daarnaast is zwembad foam bestand tegen uv-straling en chloor, waardoor het lang meegaat en zijn kwaliteit behoudt, zelfs bij regelmatig gebruik. Deze foam afdekking van Albers Zeilmakerij is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit. Onze foam afdekking kan eenvoudig op het wateroppervlak worden geplaatst en blijft stevig op zijn plaats liggen. Vanzelfsprekend hebben wij iedere maat zomer foam beschikbaar, vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw zeil. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Foam afdekking heeft een isolerende werking

Een belangrijk voordeel van de foam afdekking is de isolerende werking. Het foam materiaal helpt de watertemperatuur van het zwembad op peil te houden door warmteverlies te verminderen. Hierdoor kan het zwembadwater langer op een comfortabele temperatuur blijven, zelfs tijdens koudere periodes of ’s nachts. Dit resulteert in een energiebesparing en verhoogd vanzelfsprekend het zwemplezier. Omdat wij al ons zwembad foam op maat kunnen maken, leveren wij ook zwembad foam voor een Romeinse trap. Zo zal het foam ook uw Romeinse trap perfect afsluiten en kunt u optimaal profiteren van een zwembad dat de warmte vasthoudt.

Gerelateerde projecten

Foam afdekking verhoogt veiligheid zwembad

Zwembad foam biedt niet alleen bescherming tegen vuil, maar ook tegen onbedoelde toegang tot het zwembad. Het stevige en drijvende karakter van de zwembad foam afdekking maakt het moeilijk voor kinderen of huisdieren om per ongeluk in het water te vallen. Dit verhoogt de veiligheid rondom uw zwembad en vermindert het risico op verdrinking. Wel zo veilig dus!

Offerte aanvragen

Onze producten

Winterafdekking voor zwembad

Een winterafdekking of winterzeil sluit uw zwembad goed af en houdt bladeren, vuil en ongedierte tegen. Dankzij een winterzeil blijft uw zwembad schoon en komt u niet voor verrassingen te staan wanneer het zwemseizoen weer aanbreekt. Daarnaast laat een winterzeil vrijwel geen zonlicht door, waardoor algen minder kans krijgen. Zo kunt u in het voorjaar uw zwembad sneller opstarten.

Bladernet voor zwembad

Heeft u last van bladeren in het zwembad? Dan biedt een bladernet uitkomst! Het gaas van dit net voorkomt dat blad of andere viezigheid in het zwembad komt. Zo kunt u blijven genieten van een schoon zwembad met optimale hygiëne.

Afdekking zwembad nodig? Wij helpen u graag!

Kies ook voor de juiste afdekking van uw zwembad en investeer in zomer foam of een bladernet. Profiteer van de bescherming tegen vuil en verontreinigingen, de isolerende werking en de verbeterde veiligheid welke een foam afdekking of bladernet biedt. Met het vakmanschap en de betrouwbaarheid waar Albers Zeilmakerij om bekend staat, zijn onze zwembadzeilen een waardevolle toevoeging aan ieder zwembad. Wilt u graag meer informatie over zwembad foam, een bladernet of andere afdekking voor een zwembad? Of bent u wellicht op zoek naar een ander zeilproduct? Bij Albers Zeilmakerij bieden wij tal van zeilproducten op maat van hoge kwaliteit. Vraag of gerust naar alle mogelijkheden! Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0318 43 23 50 en per mail, wij zijn u graag van dienst!

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op