Hoes op maat

Heeft u een machine, tuinset of iets wat beschermd moet worden tegen bijvoorbeeld regen, wind of vuil? Dan komt een op maat gemaakte hoes goed van pas. Ook het uit het zicht houden van spullen of het creëren van extra opslagruimte kan een reden zijn om voor een op maat gemaakte hoes te kiezen. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor een hoes op maat. Wij helpen graag met het vervaardigen van de juiste hoes.

Offerte aanvragen
Hoes op maat

Kwaliteit

Bij Albers Zeilmakerij maken wij gebruik van hoge kwaliteit materialen. Het is daarom slim om te kiezen voor een kwaliteit die past bij het doel waarvoor u een hoes op maat nodig heeft. Moet de hoes bijvoorbeeld van een lichte of zware kwaliteit zijn? Of wilt u een duurzame sluiting in uw hoes op maat. Wij ontwerpen het zo dat het voldoet aan uw wensen. De hoezen worden na het ontwerpen op maat voor u vervaardigd, zodat de pasvorm helemaal goed is.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw Transportzeil. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies op maat

Bij Albers Zeilmakerij geven wij u graag vrijblijvend advies. Door onze jarenlange ervaring in deze branche weten onze medewerkers waar het om draait. Wij helpen u met het ontwerp en produceren daarna de hoes op maat die u nodig heeft. De hoes op maat kan ook voorzien worden van uw eigen reclame. Hierdoor valt de hoes goed op en werkt u ook aan uw naamsbekendheid. Heeft u specifieke wensen? Onze medewerkers kijken graag met u mee en adviseren u over alle mogelijkheden.

Gerelateerde projecten

Diverse projecten

Albers Zeilmakerij heeft al meer dan 120 jaar ervaring in de branche. Daarom zijn onze producten van hoge kwaliteit. Wij maken hoezen op maat, maar u kunt ook bij ons terecht voor bijvoorbeeld machine afscherming, reclamezeilen en industriële zeilen. Bekijk hier een selectie van projecten waar wij aan werken.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Persoonlijk advies

Op onze eigen fabriekslocatie in Ede en Hoogeveen produceren wij de hoezen op maat. Onze medewerkers adviseren u graag. Wat voor soort hoes zoekt u? Waarvoor gaat u de hoes gebruiken? Welke eigenschappen moet de hoes hebben? Allemaal zaken waar wij graag bij meekijken. Zo helpen wij u met een goed passende oplossing voor uw situatie.

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op