Albers Zeilmakerij: huifzeil aanhanger

Voor maatwerkoplossingen en eventuele serieproducties

Huifzeil aanhanger

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Advies op maat

Voor een kundig advies op maat bent u bij Albers Zeilmakerij aan het juiste adres. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug naar het jaar 1901, toen de familie Albers begon met de eerste bedrijfsactiviteiten. Destijds was dit nog kleinschalig, de familie had toen niet kunnen vermoeden dat het bedrijf 120 jaar later nog steeds zou bestaan.

Vandaag de dag is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 30 man personeel en heeft Albers Zeilmakerij twee vestigingen. Ondanks de groei zijn sommige zaken de afgelopen eeuw niet veranderd: service en kwaliteit vormen nog steeds de kernwaarden van het bedrijf.

Heeft u een project waarbij u een zeil op maat nodig heeft? Of een geniaal idee en wilt u hiervoor zeilen laten produceren? Dan kunt u terecht bij Albers Zeilmakerij, want naast maatwerk doen we vandaag de dag ook aan serieproductie. Ons kundige personeel bespreekt graag met u wat de mogelijkheden zijn.

Advies op maat

Onze vestigingen: Ede en Hoogeveen

Wanneer u persoonlijk advies wil over een huifzeil voor uw aanhanger, kunt u ons altijd mailen of bellen. Spreekt u liever af? Dan kunt u terecht in één van onze filialen. Albers Zeilmakerij heeft twee vestigingen, eentje in Drenthe en één in Gelderland. Onze klanten uit het noorden kiezen doorgaans voor onze vestiging in Hoogeveen. Klanten uit de rest van het land komen graag naar Ede, een centraal gelegen locatie aan de A12 met ruime parkeergelegenheid.

In de beide vestigingen vinden de processen plaats om zeilen te produceren. In Hoogeveen ligt de focus op transport, recreatie en particuliere zeilen. In het filiaal in Gelderland worden allerlei soort zeilen geproduceerd en dit pand is dan ook zo’n tien keer groter dan de vestiging in Drenthe. Op beide locaties staat ons deskundige personeel voor u klaar en kunt u altijd terecht voor een advies op maat.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op