Noppenfolie beton

Wilt u ervoor zorgen dat uw prefab betonnen wand of vloer goed beschermd is tijdens het uithardingsproces? Kijk dan eens naar noppenfolie beton. Deze folie wordt gebruikt om te beschermen tegen het te snel uitdrogen van vers gestort beton. Hiermee voorkomt u dat het beton gaat scheuren en is een langere levensduur gegarandeerd. Ook helpt een goede noppenfolie om het energieverbruik te reduceren. Bij Albers Zeilmakerij vindt u een ruim assortiment noppenfolie voor beton. Naast noppenfolie beton zijn er ook andere alternatieven, denk bijvoorbeeld aan foam of pvc. Wij helpen u graag met een goede oplossing voor uw situatie.

Offerte aanvragen
Noppenfolie beton

Kwaliteit

Bij Albers Zeilmakerij werken wij alleen met materialen van goede kwaliteit. Het is belangrijk om te kiezen voor de kwaliteit die nodig is voor waar u de noppenfolie voor beton voor wil gebruiken. Want het zou zonde zijn als het beton alsnog scheurt of de isolatiewaarde onvoldoende is voor uw toepassing? Daarom kan het handig zijn om te kiezen voor verschillende isolatiewaardes zodat u er zeker van bent dat het uithardingsproces gaat zoals u het wenst. Wat u ook nodig heeft, de folie wordt voor u op maat gemaakt.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw Transportzeil. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies op maat

Bent u nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Wij voorzien u natuurlijk graag van advies. Dankzij onze ervaring in de branche zijn wij het juiste adres voor noppenfolie. Onze medewerkers staan voor u klaar om te helpen met het ontwerpen, en gaan vervolgens aan de slag met de productie. Bij Albers Zeilmakerij adviseren we u graag en creëren we samen een goede oplossing voor uw situatie.

Gerelateerde projecten

Diverse projecten

Albers Zeilmakerij heeft al meer dan 120 ervaring in de branche. Daarom zijn de producten die wij maken van goede kwaliteit. Naast noppenfolie voor beton bent u bij ons ook van harte welkom voor onder meer reclamezeilen, zwembadzeil en afdekhoezen. Geïnteresseerd in wat wij nog meer ondernemen? Bekijk hier een selectie van projecten waar wij aan werken.

Offerte aanvragen

Onze producten

Persoonlijk advies

Wij hebben een eigen fabriek waar de noppenfolie voor beton op maat voor u vervaardigd wordt. Wij voorzien u van persoonlijk advies en geven graag antwoord op uw vragen. Heeft u noppenfolie met een hoge isolatiewaarde nodig? Welke afmetingen moet de noppenfolie hebben om alles af te dekken? Slechts een paar voorbeelden van vragen waar wij u antwoord op kunnen geven. Zo komen we samen tot een goede oplossing voor uw situatie.

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op