Noppenfolie isolatie

Wilt u tijdens het productieproces uw beton beschermen tegen te snel uitharden? Of heeft u op de bouw een vloer gestort tijdens een koude periode? Dan is noppenfolie isolatie de oplossing. Met noppenfolie isolatie beschermt u het uithardingsproces van gestort beton. Hiermee voorkomt u dat het beton gaat scheuren. Het voordeel is dat het eenvoudig toepasbaar is en altijd voor u op maat gemaakt wordt. Bij Albers Zeilmakerij is er van alles mogelijk, dus wij helpen u graag met de juiste oplossing voor uw situatie.

Offerte aanvragen
Isolatiekleden op maat

Kwaliteit

Wat gaat u precies met de noppenfolie doen? Wat het ook is, bij Albers Zeilmakerij leveren we uitsluitend hoge kwaliteit folie. Het is belangrijk om te kiezen voor goede kwaliteit noppenfolie, zodat het niet zomaar stuk gaat of dat de isolatiewaarde te laag is. Zo is extra isolerende noppenfolie aan te bevelen als u bijvoorbeeld voor windmolens op het open veld of op zee beton stort. Wat u ook zoekt, bij Albers Zeilmakerij zorgen we ervoor dat het product van goede kwaliteit is.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw Transportzeil. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Diverse projecten

Albers Zeilmakerij heeft al sinds 1901 ervaring in deze branche. Om die reden vervaardigen wij producten van goede kwaliteit. Wij maken naast noppenfolie bijvoorbeeld ook PVC zeil, afdekzeilen en zwembadzeil. Benieuwd naar wat wij nog meer doen? Bekijk dan hier een selectie van de projecten waar wij aan werken.

Gerelateerde projecten

Advies op maat

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Onze medewerkers geven u dan graag vakkundig advies. Doordat wij veel ervaring hebben in de branche weten wij waar het om draait. Onze medewerkers helpen u daarom graag met het ontwerpen van het product, om er vervolgens voor te zorgen dat de noppenfolie op maat voor u geproduceerd wordt. Wij adviseren graag en kijken mee om zo de ideale oplossing voor uw situatie te realiseren.

Offerte aanvragen

Onze producten

Persoonlijk advies

De hoge kwaliteit noppenfolie wordt voor u gemaakt in onze eigen fabriek. Om u beter te helpen geven wij graag antwoord op uw vragen. Waarvoor gaat de noppenfolie gebruikt worden? Is het nodig om versteviging aan te brengen? Moet de folie goed isoleren? Zomaar een aantal vragen waar wij u bij kunnen helpen. Zo creëren wij samen met u de juiste oplossing voor uw situatie.

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op