Schaduwdoek op maat

Het belang van goede bescherming tegen de zon wordt vaak onderschat. Het maakt de lentes en zomers aangenamer, kan de tuin een stijlvolle touch geven en biedt enorme verschillen in gebruiksgemak. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden voor een schaduwdoek op maat? Neem contact op met onze vakmensen om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Schaduwdoek op maat

Het zonnetje in huis

Vaak gebruikt men logge parasols die niet voldoende schaduw bieden, onhandig zijn in het gebruik en de tuin er doorgaans niet mooier op maken — een schaduwdoek op maat laten maken, lost dit direct op. Ook voor festivals, andere buitenevenementen en horecagelegenheden is een schaduwdoek op maat een praktische en visueel aantrekkelijke oplossing. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor waterdichte of waterdoorlatende materialen, verschillende bevestigingen of een inklapbaar harmonica schaduwdoek op maat. Al onze schaduwdoeken zijn duurzaam, zodat u verzekerd bent van jarenlang tuingenot.

Albers Zeilmakerij specialiseert zich uitsluitend in maatwerk om absolute topkwaliteit te garanderen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw schaduwdoek(en) op maat en ontvang deze binnen twee werkdagen.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw Schaduwdoek. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Uw richtprijs (exclusief BTW)
Hidden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laat uw creativiteit de vrije loop

U kunt kiezen uit verschillende vormen in alle mogelijke formaten en kleuren. Groot, klein, rood, wit, blauw, vierkant, driehoekig, stervormig: alles is mogelijk. Albers Zeilmakerij maakt een schaduwdoek op maat, zodat u precies krijgt wat u zoekt. U geeft aan wat uw stijl, praktische wensen en mogelijkheden zijn en onze experts gaan aan de slag om het perfecte schaduwdoek te ontwerpen. Bekijk hier een aantal van de schaduwdoeken op maat, die wij al hebben mogen maken.

Offerte aanvragen

Gerelateerde projecten

Gerelateerde producten

Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op