Tennisdoeken op maat

Iedereen die graag buiten van de tennissport geniet, weet dat tennisdoeken essentieel zijn. Een kwalitatief doek zorgt er namelijk voor dat u minder last heeft van weersinvloeden: wanneer de tennisbaan voorzien is van goede doeken heeft u minder last van de wind, waardoor het tennisspel plezieriger verloopt.

Offerte aanvragen
Tennisdoeken op maat
Het perfecte tennisdoek bij Alberszeilmakerij

Het perfecte tennisdoek

Het perfecte doek heeft de juiste afmetingen, is van kwalitatief materiaal gemaakt, heeft een kleur die past bij de uitstraling van uw club en is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen. Albers Zeilmakerij begeleidt en adviseert u graag in het maken van de juiste keuzes, zodat uw doeken geheel naar wens zijn. We horen graag wat de huisstijl is van uw tennisclub en welke kleuren er gebruikt worden. Ook horen we graag waar uw tennisclub staat en wat u van het doek verwacht. Heeft u al een doek en bent u op zoek naar vervanging? Dan horen we graag of de oude doeken aan uw wensen voldeden en wat u graag anders ziet. Zo kunnen we samen het perfecte doek creëren.

Offerte aanvragen

Tennisdoeken op maat

Bij Albers Zeilmakerij kunt u terecht voor doeken op maat. Wij hebben jarenlange ervaring met het vervaardigen van kwalitatieve doeken. Bent u benieuwd naar de verschillende mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze vakmensen staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u meer te vertellen over onze doeken. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het doek aan al uw wensen voldoet en de juiste kwaliteit heeft. We werken alleen met duurzame materialen om ervoor te zorgen dat u lang kunt genieten van uw aanschaf.

Bent u benieuwd wat de doeken gaan kosten? Wij stellen graag een offerte voor u op. Bereken globaal en snel een prijs voor uw doeken, vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen
Tennisdoeken Albers Zeilmakerij

Tennisdoeken Albers Zeilmakerij

Bij Albers Zeilmakerij zijn de opties bijna eindeloos. U kunt bij ons kiezen uit verschillende, duurzame materialen in alle mogelijke maten en kleuren. Of u nu op zoek bent naar een rood, blauw, groen of anderskleurige doek. En of u nu wil dat het doek (gedeeltelijk) wind doorlatend is of niet, bij Albers Zeilmakerij bent u aan het juiste adres. Wij maken voor u een doek op maat, zodat u exact krijgt wat u zoekt. U geeft aan wat uw stijl en praktische wensen zijn en onze vakmensen gaan voor u aan de slag om het perfecte tennisdoek te ontwerpen. Bekijk hier een aantal van de doeken op maat die wij al hebben mogen vervaardigen.

Recente projecten

De materialen van het tennisdoek

Kom gerust een keer langs dan kunnen we u de verschillende materialen laten zien en vertellen wat de eigenschappen van elk materiaal zijn. Daarnaast kunnen we u gelijk de verschillende kleuren laten zien en de bevestigingssystemen. Op deze manier is het eenvoudiger om te beslissen wat u wil. We hebben twee vestigingen, één in Ede en één in Hoogeveen. De vestiging in Ede is onze grootste vestiging, maar in beide vestigingen kunnen we u de mogelijkheden laten zien wat betreft onze doeken. Maak van tevoren een afspraak zodat we alle tijd hebben om u de mogelijkheden te laten zien. Onder het genot van een kopje koffie of thee nemen we dan al uw wensen door.

Albers Zeilmakerij staat voor kwaliteit en om deze reden zijn wij de perfecte partner als u op zoek bent naar een duurzaam doek. Weet u wat voor doek u wil? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan voor uw duurzame doek op maat en ontvang binnen twee werkdagen uw offerte.

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op