Verandazeil op maat

De veranda is vaak het middelpunt van de tuin. De veranda is de plek waar gegeten wordt, familie bij elkaar komt, wordt gewerkt of waar u geniet van de mooie dagen. Maar waar u de veranda ook voor gebruikt: een goed verandazeil kan het allemaal nog mooier maken. Wij informeren u graag over wat wij kunnen. Neem contact op met onze vakmensen om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Verandazeil op maat

Verander uw veranda

Om het perfecte verandazeil te vinden is het goed om over een aantal zaken na te denken. Hoe moet het oprolsysteem werken? Wilt u dat er nog een beetje zon doorkomt of dat deze totaal afgeschermd wordt? Moet er doorkijk zijn? Wilt u de wind buiten houden? In hoeverre moet het warmte vasthouden als u bijvoorbeeld een kachel heeft staan? Tot slot moet het verandazeil natuurlijk ook visueel passen bij uw stijl en uw tuin. U geeft aan wat praktische wensen zijn, wat uw stijlgevoel zegt en onze experts gaan aan de slag om het ideale verandazeil te ontwerpen. Albers Zeilmakerij heeft jarenlange ervaring en maakt exact wat u nodig heeft.

Albers Zeilmakerij specialiseert zich uitsluitend in maatwerk om absolute topkwaliteit te garanderen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw recreatie- en sportzeilen op maat en ontvang deze binnen twee werkdagen.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw Verandazeil. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Vul het aantal strekkende meters in.
  • 2 ritsen toevoegen als doorgang?
  • Uw richtprijs (exclusief BTW)
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij denken graag mee

Als u een kleur en design in gedachten heeft, maken wij dat. Heeft u nog geen idee? Dan kijken en denken wij graag mee. Al onze verandazeilen zijn van goede kwaliteit zodat u verzekerd bent van jarenlang tuingenot. Bekijk hier een aantal van de verandazeilen die wij al hebben mogen maken.

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 30 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op