Zwembadzeil op maat

Een goed zwembadzeil is essentieel voor het hebben en onderhouden van een zwembad. Zo blijft het zwembad schoon en hoeft het minder (vaak) verwarmd te worden. Heeft u een binnen- of buitenbad dat voorzien moet worden van zeil van topkwaliteit? Neem contact op met onze vakmensen om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Zwembadzeil op maat

Als een vis in het water

Om uw specifieke zwembad te voorzien van een goed zwembadzeil maakt Albers Zeilmakerij foam- en gaasafdekkingen geheel op maat. Maar er komt het een en ander kijken bij het kiezen van het juiste zwembadzeil. U heeft bijvoorbeeld de keuze tussen zomer foam dat het zonlicht blokkeert en de warmte vasthoudt of gaas dat blad en andere viezigheid buiten het zwembad houdt. En ook de bevestigingsmethoden kunnen sterk variëren: van een simpel zeil op het water dat u met een touw wegtrekt tot spanrubbers en volledig automatische rolsystemen. Waterdicht of -doorlatend? Wij informeren u graag.

Albers Zeilmakerij specialiseert zich uitsluitend in maatwerk om absolute topkwaliteit te garanderen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw zwembadzeil op maat en ontvang deze binnen twee werkdagen.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw Zwembadzeil. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Essentieel onderhoud voor uw zwembad

Al onze zwembadzeilen zijn roestvrij, rotvrij, makkelijk te onderhouden en garanderen jarenlang gebruiksgemak. Wij kunnen zeil maken voor alle denkbare zwembadvormen en -formaten. Bekijk hier een aantal van de zwembadzeilen die wij al hebben mogen maken.

Offerte aanvragen

Onze producten

Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op