Moos in the middle of our street

Moos in the middle of our street

MOOS biedt de realistische oplossing op een verantwoorde, betaalbare en schaalbare manier het woningtekort aan te pakken. MOOS onderscheidt zich door gebouwen te realiseren bestaande uit een hybride materialisatie van circulair beton en hout. Het bouwsysteem heeft een ongekende variatie aan plattegronden die te combineren zijn tot een gebouw en daaruit opgebouwde gebouw typologieën. MOOS wilt op een verantwoorde manier het woningtekort oplossen. Hun missie: voor iedereen een fijn thuis.

Wij hebben in opdracht van MOOS op maat gemaakte beschermhoezen mogen leveren voor hun modulaire woningen. Deze beschermhoezen zorgen ervoor dat de modulaire woningen worden beschermd tegen vuil, stof, wind en regen. Dit is vooral van belang tijdens de opslag en het transport van de modulaire woningen.

De hoezen zijn gemaakt van een goede kwaliteit pvc. De hoezen gaan vele productieprocessen mee en zijn – indien gewenst – ook aanpasbaar aan andere maten modulaire woningen. Op de kopse kanten is de hoes voorzien van haken en trapezekoord. Hierdoor kan de hoes eenvoudig gemonteerd en gedemonteerd worden.

Moos in the middle of our street


Terug
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op