Albers Zeilmakerij: voor tochtgordijnen op maat

Wenst u tochtgordijnen op maat? Dan bent u bij Albers Zeilmakerij bij de juiste specialist. Wij kunnen diverse soorten tochtgordijnen op maat maken. Wat de gewenste maat ook is, wij maken uw tochtgordijn en zorgen ervoor dat deze geheel aan uw wens voldoet. Het tochtgordijn biedt niet alleen bescherming tegen tocht, maar ook tegen warme luchtstromen, stof en vuil. Ook kunnen ze dienen als doorgang. Dit maakt de flappengordijnen onmisbaar in diverse koelingen, laboratoria en werkplaatsen. Albers Zeilmakerij kan voor ieder doeleinde de juiste tochtgordijnen maken.

Tochtgordijnen

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Advies op maat

Wilt u een specifieke soort tochtgordijn laten maken? Als u op zoek bent naar een specifieke oplossing voor uw werkplek, kunnen wij het maatwerk hiervan verzorgen. Wij bespreken samen met u wat de beste optie voor uw werkplek is. Wij maken hierbij niet alleen het ontwerp van de tochtgordijnen, maar produceren deze ook voor u. Hierdoor weet u zeker dat u op korte termijn de flappengordijnen heeft die het beste bij uw doeleinden passen.

Advies op maat

Bezoek onze vestigingen in Drenthe en Gelderland

Kom bij ons langs en bezoek onze vestigingen in Hoogeveen of Ede. Onze gespecialiseerde vakmensen bieden u graag een kop koffie aan om u vervolgens meer te vertellen over de diverse opties. Wij laten u zien hoe wij uw tochtgordijn op maat maken en voor welke toepassingen u kunt kiezen. Zo weet u zeker dat u straks een mooi eindresultaat heeft.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op