Industriegordijnen op maat

Industriegordijnen zijn een perfecte oplossing, wanneer u eenvoudig een ruimte wil beschermen tegen tocht, stof, geluidsoverlast, kou, hitte of vocht. Door een industriegordijn te plaatsen beschermt u uw ruimte tegen de invloeden van buitenaf. De werking is alleen optimaal als het gordijn de goede maat heeft, een industriegordijn op maat is dan ook wenselijk.

Offerte aanvragen
Industriegordijnen op maat
Gaasgordijn op maat

Industriegordijnen Albers Zeilmakerij

Laat de medewerkers van Albers Zeilmakerij weten wat het doel is van het industriegordijn en wij kunnen u adviseren wat het beste materiaal is en de beste ophangconstructie. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we een industriegordijn produceren dat aan al uw wensen voldoet en de wering biedt die u wenst. Bij Albers Zeilmakerij werken we alleen met kwalitatief, hoogstaande materialen. Zo zorgen we ervoor dat u er lang van kunt genieten en het dezelfde kwaliteit blijft behouden als toen u het industriegordijn voor het eerst ophing. We hebben ruim 100 jaar ervaring en om deze reden zijn wij de partner die u zoekt, wanneer u industriegordijnen nodig heeft. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor uw flexibele industriegordijnen en ontvang binnen twee werkdagen uw offerte.

Offerte aanvragen

Gerelateerde projecten

Duurzame industriegordijnen

Het perfecte industriegordijn beschermt tegen geluid, stof, tocht, vuil, kou of hitte en is flexibel en eenvoudig te openen en sluiten. Daarnaast bevat het bevestigingsmogelijkheden en is het van kwalitatief materiaal gemaakt, zodat u er lang gebruik van kunt maken. Ons ervaren en bevlogen personeel vertelt u graag welk materiaal het meest geschikt is om aan de wensen van uw perfecte industriegordijn te voldoen. Bij Albers Zeilmakerij bent u dus aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar kundige vakmensen die u goed kunnen informeren over de diverse toepassingsmogelijkheden van de verschillende materialen. Onze mensen helpen u graag, zodat u aan de hand hiervan de juiste keuzes kunt maken en het perfecte materiaal kunt kiezen voor uw industriegordijn.

Offerte aanvragen
Albers Zeilmakerij in Ede en Hoogeveen

Albers Zeilmakerij in Ede en Hoogeveen

Graag verwelkomen we u bij ons in één van onze vestigingen, dan kunnen we u eenvoudig de verschillende materialen laten zien en vertellen wat hun specifieke eigenschappen zijn. Op deze wijze kunt u snel en eenvoudig beslissen wat het beste materiaal is voor uw industriegordijn. Wanneer u wenst om langs te komen, kunt u terecht in zowel Ede als Hoogeveen. De vestiging in Ede is het grootst, maar ook in Hoogeveen kunnen we u de diverse mogelijkheden laten zien wat betreft de materialen voor industriegordijnen. Neem van tevoren contact op met één van onze medewerkers, dan plannen wij een afspraak voor u in. We nemen de tijd om u alle mogelijkheden te vertellen en de materialen te laten zien. Onder het genot van een kop thee of koffie nemen we graag uw specifieke wensen door.

Offerte aanvragen

Groot aanbod industriegordijnen

Wilt u verschillende industriegordijnen laten maken? Bij Albers Zeilmakerij is dit geen enkel probleem. Wij helpen niet alleen bij het ontwerp, maar maken de gordijnen ook zelf. Dit kan zowel in een kleine, unieke oplage als in grotere oplages. Heeft u bij ons het perfecte industriegordijn gevonden, dan maken wij voor u het industriegordijn op maat in een kleine of unieke oplage, precies zoals u wil. Geef aan wat uw wensen zijn en ons vakkundige personeel gaat voor u aan de slag om het industriegordijn te ontwerpen en produceren. Bekijk hier een aantal van de industriegordijnen die wij al hebben mogen vervaardigen.

Wij hebben de juiste expertise en jarenlange ervaring om de industriegordijnen te maken die voldoen aan al uw wensen. Albers Zeilmakerij is dan ook het bedrijf waar u moet zijn. Bent u benieuwd naar onze materialen en de verschillende mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor u klaar om uitleg te geven over onze verschillende industriegordijnen en de diverse opties.

Afschermgordijn

Een afschermgordijn is een goedkope en efficiënte manier om verschillende ruimtes of werkplekken van elkaar te scheiden. Door een afschermgordijn te plaatsen zal het arbeidsklimaat verbeteren. Daarnaast beperkt een afscherm gordijn koude- en warmteverlies en biedt het bescherming tegen stof & vuil, rook, vloeistoffen, water, geluid/lawaai en insecten. Ook het buitenhouden van licht of UV-straling kan perfect bereikt worden met een afschermgordijn. Onze afschermgordijnen worden op maat gemaakt en daarom zijn de mogelijkheden eindeloos. Daarnaast gebruiken wij uitsluitend materialen van topkwaliteit, u zult dus jaren plezier hebben van het afschermgordijn.

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op