Industriezeilen op maat

Industriezeilen zijn er in verschillende soorten en maten en voor diverse situaties. Of u nu op zoek bent naar een groot zeil wat u voor een festival wil gebruiken of een klein zeil voor in het ziekenhuis. Albers Zeilmakerij is de aangewezen partij om het industriezeil voor u te vervaardigen. Heeft u specifieke wensen dan is dit geen enkel probleem. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in maatwerk en denken graag met u mee. Vraagt het zeil juist om massaproductie, ook dan kunt u bij ons terecht. Doordat wij alles in eigen beheer produceren zijn wij niet afhankelijk van derden en kunnen we ook op grote schaal produceren. Precies zoals u wilt. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Industriële zeilen

Hoogwaardige industriële zeilen

Industriële zeilen worden op diverse wijzen gebruikt, u heeft natuurlijk ook een bepaalde bestemming voor uw zeil in gedachten. Afhankelijk van waar het zeil voor wordt gebruikt, dient het van een bepaald materiaal te worden gemaakt. Wilt u een industriezeil van brandwerend materiaal? Of bent u op zoek naar doorschijnend materiaal? Bij ons is dit allemaal geen probleem. We maken de industriezeilen zelf en hebben veel materialen direct op voorraad, waardoor we snel en efficiënt kunnen produceren en leveren. Daarnaast kunt u de meeste materialen ook direct zien als u één van onze filialen bezoekt. Wel zo prettig, want hierdoor weet u meteen wat voor kwaliteit u bestelt en laat produceren.

Twijfelt u wat het beste materiaal is voor uw zeil? Of wilt u advies over wat de beste manier is om het zeil te bevestigen? Wij adviseren u graag, door onze jarenlange ervaring weten we exact wat het beste is voor uw situatie en kunnen we goed inschatten welke kwaliteit en bevestigingsmogelijkheden het beste passen bij de bestemming van het industriële zeil. Neem vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Wij ontwerpen en maken zeilen voor diverse partijen en denken graag met u mee om het industriezeil naar uw wens te maken. Samen vinden we voor elke situatie de beste oplossing en creëren het perfecte industriezeil voor u. We geven u graag vrijblijvend advies over de mogelijkheden wat betreft industriële zeilen.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw Industriële zeil. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij denken graag mee

Bent u op zoek naar een partij die u kan adviseren over de mogelijkheden wat betreft industriezeilen? Dan bent u bij Albers Zeilmakerij aan het juiste adres, want we hebben meer dan een eeuw ervaring. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek en we laten u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Neem telefonisch contact op of maak een afspraak en bezoek ons in één van onze twee filialen. Onze medewerkers verwelkomen u graag en leggen u onder het genot van een kop koffie of thee dan alle mogelijkheden uit.

Offerte aanvragen

Gerelateerde projecten

Onze producten

Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op