Isolatiekleden op maat

Werkt u in de industrie, bouw of in een betoncentrale en bent u op zoek naar isolatiekleden? Albers Zeilmakerij is het bedrijf waar u terecht kunt voor kleden op maat. Wij hebben alles in huis om ervoor te zorgen dat u uw materialen, spullen of apparatuur op de juiste wijze kunt beschermen. Zowel tegen weersinvloeden als andere schadelijke invloeden van buitenaf.

Offerte aanvragen
Isolatiekleden op maat
Isolatiekleden op maat

Perfecte isolatiekleden

Het perfecte kleed biedt de juiste bescherming en kan tegen diverse temperatuurschommelingen. Hiermee voorkomt u onder andere dat uw betonbaan te snel droogt. Daarnaast heeft het kleed de juiste vorm en afmetingen, is het van kwalitatief materiaal gemaakt en een kleur die opvalt of juist opgaat in de omgeving. Wanneer u hier naar op zoek bent, bent u bij Albers Zeilmakerij aan het juiste adres. Onze vakmensen adviseren u graag in het maken van de juiste keuzes en wat het perfecte materiaal is voor uw doek of kleed.

De plek waar u het kleed wil gaan plaatsen, bepaalt grotendeels wat het beste materiaal gaat zijn. Wordt het kleed alleen buiten geplaatst? Of gaat u het misschien gebruiken bij een betoncentrale voor het afdekken van de betonbanen? Of om op de bouw een gestorte betonvloer af te dekken?

Offerte aanvragen

Gerelateerde projecten

Laat u adviseren

Laat de medewerkers van Albers Zeilmakerij weten wat u precies wil met de kleden en wij kunnen u adviseren wat het beste kleed is, welk isolatiemateriaal het best gebruikt kan worden en wat de beste manier is om het kleed te bevestigen, zodat de juiste temperatuur zo lang mogelijk vastgehouden wordt en uw spullen worden beschermd tegen vocht en vuil. We werken alleen met kwalitatieve materialen om ervoor te zorgen dat u er zo lang mogelijk van kunt genieten en het dezelfde bescherming geven als toen u het kleed voor het eerst gebruikte.

Offerte aanvragen
Grote aantallen isolatiekleden

Grote aantallen isolatiekleden

Wilt u meerdere kleden laten maken? Bij Albers Zeilmakerij is dit geen enkel probleem. U kunt namelijk ook grote oplages bij ons laten produceren. Heeft u bij ons het perfecte isolatiemateriaal gevonden, schroom dan niet om te vragen of wij het in grote aantallen kunnen produceren. Bij Albers Zeilmakerij bent u -wat de oplage ook is- altijd aan het juiste adres. Wij maken voor u een kleed op maat in een kleine of unieke oplage, zodat u krijgt wat u wil. Geef aan wat uw wensen zijn en ons vakkundige personeel gaat voor u aan de slag om het doek te ontwerpen en produceren. Bekijk hier grote aantallen isolatiekleden die wij al hebben mogen vervaardigen.

Offerte aanvragen

Onze vestigingen in Ede en Hoogeveen

Wij hebben de juiste expertise en jarenlange ervaring om de isolatiekleden te ontwerpen en vervaardigen die voldoen aan al uw wensen. Bij Albers Zeilmakerij bent u aan het juiste adres. Bent u benieuwd wat een isolatiekleed op maat gaat kosten? Kom gerust een keer langs in één van onze vestigingen, dan kunnen we u de verschillende materialen laten zien en vertellen wat hun eigenschappen zijn. Zo kunt u snel en eenvoudig bepalen wat het beste materiaal is voor uw doek of kleed. We hebben een vestiging in Ede en in Hoogeveen.

De vestiging in Ede is onze grootste vestiging, maar ook in Hoogeveen kunnen we u onze mogelijkheden laten zien wat betreft onze kleden. Maak van tevoren een afspraak met één van onze medewerkers, dan maken we tijd om u alle opties te laten zien. Onder het genot van een kop koffie nemen we dan uw wensen en de verschillende mogelijkheden door.

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op