Machinehoezen op maat

Door te kiezen voor op maat gemaakte machinehoezen wordt de levensduur van uw machines verlengd. Door een hoes worden ze immers beschermd tegen vocht en vuil. Dit geldt niet alleen voor machines die buiten staan, ook binnen hebben machines te lijden onder vuil. Vooral stof is een sluipmoordenaar en zorgt ervoor dat een machine steeds minder goed zijn werk kan doen. Door een hoes over de machine te plaatsen, raakt het apparaat niet vervuild en wordt de levensduur verlengd. Een goede investering dus. Albers Zeilmakerij heeft jarenlange ervaring met ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte hoezen en is hierdoor dé partij om voor u een machinehoes op maat te maken.

Offerte aanvragen
Machinehoes op maat

Kwalitatieve machinehoezen

De aanschaf van een machine is vaak een flinke investering. Het is dan fijn als u zo lang mogelijk doet met deze investering. Door de machine goed te onderhouden, verlengt u de levensduur en een machinehoes draagt hieraan bij. Door te kiezen voor een kwalitatieve machinehoes die perfect past, verkleint u de kans dat er vuil en stof op of in de machine terechtkomen. Het loont daarom de moeite om een machinehoes op maat te laten maken. Immers, wanneer u een te grote of te kleine (standaard) hoes gebruikt, doet deze zijn werk niet en komt er toch vuil op de apparaten terecht. Het is voor de werking van de hoes dan ook essentieel dat deze de juiste maat heeft en van kwalitatief materiaal is gemaakt.

Zowel met het op maat maken als het kiezen voor de juiste materialen hebben we uitgebreide ervaring. Daarnaast hanteert Albers Zeilmakerij een transparant productieproces, ook wat betreft de prijs. Bent u benieuwd wat de machinehoezen gaan kosten? Neem dan contact met ons op. Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons een vrijblijvende offerte met de prijzen van de machinehoezen.

Wilt u eerst meer weten? Kom dan langs voor een adviesgesprek. Bel van tevoren wel altijd even, dan plannen we tijd voor u in. We kunnen dan materialen laten zien, onze wijze van werken uitlichten en u meenemen in het proces. Wij maken de hoezen namelijk zelf en hierdoor is een vlotte levering gegarandeerd. Neem contact op met onze klantenservice en maak direct een afspraak.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw machinehoes. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij denken graag mee

Ontvangt u niet alleen graag een machinehoes op maat, maar verlangt u ook naar advies op maat? Dan bent u bij Albers Zeilmakerij aan het juiste adres. Doordat ons bedrijf meer dan honderd jaar ervaring heeft, hebben we een groot portfolio met soortgelijke projecten. Hierdoor weten we precies wat er komt kijken bij het maken van machinehoezen. Doordat wij alles zelf produceren, kunnen wij ook snel leveren. Vaak hebben we de materialen al op voorraad, zodat u ze van tevoren kunt zien. Is dit precies waar u naar op zoek bent? Neem dan nu contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.

Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 30 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op