Schuifzeil op maat

Laden en lossen? Dat gaat eenvoudig met een schuifzeil op maat, want een dergelijk zeil beschermt niet alleen uw lading tegen weer en wind, maar zorgt er ook voor dat u de lading makkelijk in en uit de vrachtwagen, aanhanger of trailer krijgt. Daarnaast vormt het een veilige bescherming tegen diefstal.

Offerte aanvragen
Schuifzeil op maat
Perfecte schuifzeil

Perfecte schuifzeil

Het perfecte zeil vindt u bij Albers Zeilmakerij. Wij hebben namelijk uitgebreide ervaring met het maken van diverse soorten zeilen. U kunt bij onze kiezen uit diverse kleuren, materialen en bevestigingsmogelijkheden. Wij helpen u graag bij het maken van alle keuzes, zodat u zo jarenlang kunt genieten van uw zeil. Om u goed te kunnen adviseren, is het van belang om te weten wat het doel is van het zeil en voor welke vrachtwagen of aanhangwagen u het nodig heeft. Hierop kunnen wij ons advies wat betreft materiaal, kleur en bevestigingsconstructie afstemmen, zodat u het perfecte zeil krijgt. Heeft u al een zeil, maar is dit aan vervanging toe? Laat ons dit weten, dan kunnen we samen doornemen wat er anders of beter kan.

Offerte aanvragen

Op maat gemaakt

Een zeil op maat is ideaal. Zo kunt u optimaal gebruik maken van de los- en laadmogelijkheden van uw vrachtwagen of aanhanger. Bij Albers Zeilmakerij hebben we uitgebreide ervaring met het vervaardigen van allerlei zeilen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op als u meer wilt weten over de diverse mogelijkheden die wij te bieden hebben. Ons ervaren personeel vertelt u graag meer over onze zeilen en de diverse bevestigingsconstructies. Vanzelfsprekend kunt u ook altijd langskomen om onder het genot van een kop koffie of thee de mogelijkheden te bespreken.

Offerte aanvragen
Verschillende materialen

Verschillende materialen

Wanneer u kiest voor Albers Zeilmakerij, kiest u voor een kwaliteit. We werken uitsluitend met duurzame, hoogstaande materialen. Of u nu op zoek bent naar een zeil dat ademend is of niet, bij ons kunt u kiezen uit een breed assortiment verschillende zeilen. Ons personeel adviseert u graag welk materiaal het beste aansluit bij uw wensen. Door hun jarenlange ervaring en expertise weten ze precies welk materiaal de kwaliteiten heeft die aansluit bij uw voorkeuren. Daarnaast kunt u kiezen uit diverse kleuren en verschillende bevestigingssystemen. Er zijn meerdere mogelijkheden en afhankelijk van uw wensen en het type vrachtwagen, aanhangwagen of trailer kunnen we samen kijken wat de beste oplossing is.

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Pacton logo
De haan transport logo
Cluistra aanhangwagens
Rijksen transport
Van der werf logo
van Ravenhorst logo
PCG logo
RGN logo

Gerelateerde projecten

Schuifzeil Albers Zeilmakerij

Albers Zeilmakerij is een begrip als het aankomt op zeilen: al meer dan een eeuw zijn wij specialist binnen ons vakgebied. In 1901 begonnen als kleine producent en inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat alle takken van sport bedient binnen de zeilmakerij. We ontwerpen niet alleen zeilen, maar maken ze ook zelf en indien gewenst, kunnen we ze ook bedrukken. Dus wilt u een specifiek zeil? Twijfel dan niet en neem contact met ons op. Wilt u alle mogelijkheden direct zien, maak dan een afspraak. We hebben twee vestigingen, één in het midden van het land en één in het noorden. Of u nu in Hoogeveen of in Ede langskomt, ons personeel laat u graag alle materialen en mogelijkheden zien. Dus bent u op zoek naar een kwalitatief schuifzeil? Wij helpen u graag met het ontwerp, de productie en de eventuele reclame erop.

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op