Transportzeilen

Op bijna ieder transport wordt er wel met een vorm van zeil gewerkt en wij kennen de wensen en behoeften van deze sector dan ook door en door. Transportzeil moet tegen een stootje kunnen, goed blijven in alle weersomstandigheden en snel geleverd worden wanneer nodig. Heeft u een transportmiddel dat voorzien moet worden van zeil? Neem contact op met onze vakmensen om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Transportzeilen - Albers Zeilmakerij

Wind in de zeilen

Albers Zeilmakerij is een vertrouwd adres is in de transportsector door onze jarenlange ervaring en specialisatie in maatwerk. Van zeilen voor huifkarren tot full-color zeilen voor vrachtwagens: wij werken snel, beginnen altijd met een accurate tekening en leveren transportzeilen die mooi zijn en jaren mooi blijven. Ook voor reparaties aan uw transportzeilen kunt u bij ons terecht — hoe groot of klein ook. Enkele veel voorkomende toepassingen zijn:

  • Full-color zeilen en geschilderde zeilen
  • Schuifzeilen, huifzeilen en aanhangwagenzeilen
  • Rolkleden
  • Dekkleden, dekzeilen en afdeknetten
  • Gaaskleden
  • Filterdoeken
  • Containernetten
  • Spanbanden
  • Enzovoorts

Albers Zeilmakerij specialiseert zich uitsluitend in maatwerk om absolute topkwaliteit te garanderen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw transportzeil op maat en ontvang deze binnen twee werkdagen.

Offerte aanvragen
Vrachtwagenzeil kopen

Vrachtwagenzeil kopen?

Bij Albers Zeilmakerij kunt u gemakkelijk en snel een vrachtwagenzeil kopen. Wat heeft u nodig? Mogen wij meedenken met het ontwerp of zelfs het ontwerp maken? Graag bespreken we de afmetingen, maar ook de kwaliteit van het zeil en de bedrukking die u wil. Vervolgens wordt het zeil in onze eigen fabriek gefabriceerd. Zodra het productieproces ten einde is leveren wij het zeil aan u.

Advies op maat

Albers Zeilmakerij is actief sinds 1901. En in de meer dan honderd jaar dat we bestaan zijn we uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van zeilen voor de transportsector. Met onze ervaring en gemotiveerde vakmensen zijn we in staat om snel te schakelen en elk project naar tevredenheid af te ronden. U kunt dan ook bij ons terecht voor uitdagende specials, maar ook voor serieproducties. Wat u dan ook zoekt: u bent verzekerd van een prachtig vrachtwagenzeil dat jaren meegaat.

Offerte aanvragen

Gerelateerde projecten

Een vertrouwd adres in de transportsector

Een vertrouwd adres in de transportsector

Voor het maken van elk van onze zeilen gebruiken we enkel hoogwaardige materialen. Ook kunnen wij de zeilen voorzien van alle denkbare bevestigingsmethoden en zorgen we ervoor dat het transportzeil prachtig bedrukt wordt en vervolgens mooi blijft.

Vrachtwagen dekzeil

Bijna alle transporten maken gebruik van zeil, of het nu gaat om een vrachtwagenzeil, vrachtwagen dekzeil, vrachtwagendoek of transportzeilen. Het is van groot belang dat het zeil stevig is en tegen een stootje kan. Daarnaast moet de kwaliteit hoog zijn, om op die manier te garanderen dat het zeil lange tijd meegaat. Zo weet u zeker dat de goederen tijdens transport goed beschermd zijn en veilig op bestemming aankomen.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw Transportzeil. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze producten

Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op