Verandazeilen Gelderland

Op zoek naar een op maat gemaakt zeil in de omgeving van Gelderland? Dan bent u bij Albers Zeilmakerij aan het juiste adres. Wij zijn een specialist op het gebied van het ontwerpen en produceren van maatwerkzeilen. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons welkom: we maken zowel zeilen in kleine aantallen als in grote oplages. Doordat we alles in eigen huis ontwikkelen, kunnen we efficiënt te werk gaan en heeft u snel het zeil dat u wenst in huis.

Verandazeil op maat

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Passend advies

Advies op maat

Hoeveel zeilen u ook wil en hoe complex het ontwerp ook is, bij ons kan iedereen terecht en krijgt persoonlijk advies op maat. Of u nu bedrijfsmatig zeilen wil produceren of particulier bent en voor uw tuin een enkel zeil wenst, we verwelkomen u graag. De unieke service onderscheidt ons van andere bedrijven binnen de branche. En door onze ervaring van meer dan honderd jaar zeilen produceren weten we als geen ander wat de beste oplossing is voor uw situatie. Leg ons uw situatie voor en wij gaan voor u aan de slag.

Advies op maat

Onze vestigingen

Wilt u de zeilen in het echt zien of graag een persoonlijk gesprek voeren om uw wensen door te nemen? Dan verwelkomen we u graag in één van onze vestigingen. Wanneer u in Gelderland woont, is ons grote filiaal in Ede het meest dichtbij. Maar indien gewenst kunt u natuurlijk ook terecht in onze vestiging in Hoogeveen.

Neem voordat u langskomt contact op met één van onze medewerkers, dan zorgen we ervoor dat de stalen van zeilen die u aanspreken alvast klaar liggen en plannen we alle tijd in om uw wensen door te spreken. Onze vestiging in Ede ligt vlak naast de A12 en is daardoor eenvoudig aan te rijden. Parkeren kan bij ons filiaal.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op