Albers Zeilmakerij: vrachtwagenzeil op maat

Specials, maatwerkoplossingen en waar nodig serieproductie

Vrachtwagenzeil op maat

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Pacton logo
Cluistra aanhangwagens
PCG logo
RGN logo
Rijksen transport
De haan transport logo
Van der werf logo
van Ravenhorst logo
Advies op maat

Advies op maat

Albers Zeilmakerij is actief sinds 1901. En in de meer dan honderd jaar dat we bestaan zijn we uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van zeilen voor de transportsector. Met onze ervaring en gemotiveerde vakmensen zijn we in staat om snel te schakelen en elk project naar tevredenheid af te ronden. U kunt dan ook bij ons terecht voor uitdagende specials, maar ook voor serieproducties. Wat u dan ook zoekt: u bent verzekerd van een prachtig vrachtwagenzeil dat jaren meegaat.

Om ons te blijven onderscheiden investeren we in onze werknemers en zijn we altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe en innovatieve ideeën. Van advies en ontwerp tot realisatie en montage. Albers Zeilmakerij regelt het zonder zorgen.

Heeft u een idee voor een vrachtwagenzeil op maat of een zeer concrete aanvraag? Wij gaan graag met u in gesprek. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Liever eerst iets meer lezen over het proces? Klik op de knop hieronder.

Advies op maat

Onze vestigingen: Ede en Hoogeveen

Albers Zeilmakerij is actief door heel Nederland — net als veel van onze klanten. Toch staan wij altijd voor een persoonlijke aanpak, hoe groot of klein de opdracht ook is. Dit is prettig voor beide partijen en maakt het proces aangenaam en efficiënt. Onze vakmensen hebben bakladingen kennis en een passie voor mooie vrachtwagenzeilen. Wij nemen u graag mee in dit enthousiasme.

Door de centrale ligging van onze vestigingen in Ede en Hoogeveen zijn wij vanuit heel het land makkelijk bereikbaar. In Ede hebben wij 8.000m2 verdeeld over drie verdiepingen. Deze locatie is ingericht om ieder type zeil te produceren, bijvoorbeeld: schaduwdoekenschuifzeilenindustriële zeilen en promotiezeilen. Woont/werkt u in het noorden? Onze locatie in Hoogeveen is kleiner en gespecialiseerd in het produceren en leveren van transportzeilen. Tevens fungeert deze locatie als het servicepunt voor Noord-Nederland.

Maar waar vandaan u dan ook werkt. Wij nodigen u graag uit voor koffie, thee of water om de plannen te bespreken. Stuur een mail of bel ons om een afspraak te maken met een van onze mensen.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op