Accountmanager binnendienst

Accountmanager binnendienst

Albers Zeilmakerij is op zoek naar een fulltime accountmanager binnendienst. In deze afwisselende rol ben jij verantwoordelijk voor het adviseren over en verkopen van de producten van Albers Zeilmakerij. Dit omvat een breed takenpakket waarin ruimte is om door te groeien.

Wat ga je doen?
Samen met het team van de binnendienst zorg jij mede voor de groei van onze omzet bij bestaande en nieuwe klanten. Dit doe je door onze huidige klanten goed te bedienen, potentiële klanten te benaderen en deze klanten (eventueel) te bezoeken. Je krijgt hierin veel vrijheid. Daarnaast ben je telefonisch aanspreekpunt voor de klant. Je verwerkt e-mails, offertes en orders. Kortom; geen dag is hetzelfde!

Wat heb je nodig?
• Je bent commercieel ingesteld
• Je bent initiatiefrijk, effectief, oplossingsgericht en enthousiast
• Je hebt ervaring in het voeren van telefonische acquisitie en verkoopgesprekken
• Je hebt affiniteit met transport, industrie en/of klein zakelijke markt

Wie wij zijn?
Albers Zeilmakerij is een snel groeiende organisatie. Met inmiddels circa 40 collega’s werken wij vanuit Ede en Hoogeveen. Dit doen we met een team dat bestaat uit enthousiaste, harde werkers met een nuchtere mentaliteit. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, produceren en monteren van onder andere transport- en industriële zeilen. Op onze website krijg je een goed beeld van onze projecten. In het echt is het nog mooier.

Wat krijg je van ons?
• Marktconform salaris (CAO SZS-HISWA)
• Bonusregeling
• Jaarcontract met zicht op een vaste aanstelling
• Fijne collega’s, een informele werksfeer en veel vrijheid
• Volop opleidingsmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling

Jij en Albers?
Albers Zeilmakerij is dé plek waar jij je verder kan ontwikkelen. Je wordt ingewerkt door ervaren collega’s, waarop je altijd kan terugvallen. Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden en voldoende uitdagingen, afhankelijk van wat jij wilt! Ook bieden we jou een aantrekkelijk salaris, goede pensioenregeling, coaching en diverse studiefaciliteiten. Nog belangrijker is dat jij je bij ons op je plek voelt. Onze informele sfeer en enthousiaste collega’s maken hierin het verschil.

Wil jij graag werken in een fijn team binnen een organisatie waar jouw ontwikkeling centraal staat? Reageer dan zo snel mogelijk en stuur je CV en motivatie naar hanno@alberszeilmakerij.nl. Je kunt ook altijd bellen op 0318-432 350.

Sollicitatieformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op