DTP’er

DTP’er

Albers Zeilmakerij is voor 24-40 uur per week op zoek naar een DTP’er. In deze rol verzorg jij – samen met je collega’s – DTP werk. Daarnaast ontwerp je en maak je tekeningen voor de productie. Dit omvat een breed takenpakket waarin ruimte is om door te groeien.

Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde. Je verricht creatief DTP werk, waarbij je contact hebt met zowel collega’s als klanten. Je verwerkt bestanden tot bruikbare productiebestanden en doet daarbij de bestandscontroles (technisch/ontwerp/productie). Dit doe je zorgvuldig en accuraat. Daarnaast bewaak je de planning en voortgang van de lopende projecten en schakelt hierin met je directe collega’s en leidinggevende. Ondersteuning bij het printen/plotten en belettering horen ook bij je werkzaamheden. Kortom een brede functie, waarin je veel verantwoording hebt.

Wat heb je nodig?

  • Een afgeronde MBO-opleiding DTP of een vergelijkbare grafische opleiding/achtergrond;
  • Ervaring met grafische programma’s (Adobe Illustrator, Photoshop, Indesign);
  • Ervaring met printen, plotten en beletteren is een pré;
  • Je bent een pro actief en hebt zin om aan de slag te gaan!
  • Je hebt een servicegerichte houding en werkt nauwkeurig;
  • Je bent klantgericht en denkt in oplossingen.

Wie wij zijn?
Albers Zeilmakerij is een snelgroeiende organisatie. Met inmiddels circa 65 collega’s werken wij vanuit Ede en Hoogeveen. Dit doen we met een team dat bestaat uit enthousiaste, harde werkers met een nuchtere mentaliteit. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, produceren en monteren van onder andere transport- en industriële zeilen. Op onze website krijg je een goed beeld van onze projecten. In het echt is het nog mooier.

Jij en Albers?
Albers Zeilmakerij is dé plek waar jij je verder kan ontwikkelen. Je wordt ingewerkt door een collega, waarop je altijd kan terugvallen. Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden en voldoende uitdagingen, afhankelijk van wat jij wilt! Ook bieden we jou een aantrekkelijk salaris, goede pensioenregeling, coaching en diverse studiefaciliteiten. Nog belangrijker is dat jij je bij ons op je plek voelt. Onze informele sfeer en enthousiaste collega’s maken hierin het verschil.

Wil jij graag werken in een fijn team binnen een organisatie waar jouw ontwikkeling centraal staat? Reageer dan zo snel mogelijk. Neem contact met ons op via hanno@alberszeilmakerij.nl en vertel iets over jezelf en je motivatie. Voor een snelle vraag kun je altijd bellen naar Hanno Nieuwenhuizen op 0318 – 432 350. Je bent van harte welkom bij Albers Zeilmakerij!

Sollicitatieformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op