Machine operator

Machine operator

Functieomschrijving

Wil jij werken bij een gaaf bedrijf die een echt ambacht uitvoert? Ben je technisch, oplossingsgericht en heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel? Kom ons team versterken als Machine Operator voor 40 uur per week.

Wat ga je doen?

Als Machine operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en onderhouden van de machines. Je bedient o.a. onze snijmachine, schuifzeilenmachine en afkort machines. Daarnaast voer je reparaties en onderhoud uit aan ons machinepark. Je hebt twee rechterhanden, denkt oplossingsgericht en werkt accuraat.

Wat heb je nodig?

● MBO-diploma.
● Je werkt gestructureerd en accuraat.
● Je bent enthousiast, gezellig en hebt een flexibele instelling.

Wie wij zijn?

Albers Zeilmakerij is een snel groeiende organisatie. Met inmiddels circa 65 collega’s werken wij vanuit Ede en Hoogeveen. Dit doen we met een team dat bestaat uit enthousiaste, harde werkers met een nuchtere mentaliteit. Wij houden ons bezig met het ontwerpen, produceren en monteren van onder andere transport- en industriële zeilen. Op onze website krijg je een goed beeld van onze projecten. In het echt is het nog mooier.

Wat krijg je van ons?

  • Marktconform salaris (CAO SZS).
  • Jaarcontract voor 40 uur per week met zicht op een vaste aanstelling.
  • Fijne collega’s en een informele werksfeer.
  • Volop opleidingsmogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Reiskostenvergoeding
  • Bonusregeling

Jij en Albers?
Albers Zeilmakerij is dé plek waar jij je verder kan ontwikkelen. Je wordt ingewerkt door ervaren collega’s, waarop je altijd kan terugvallen. Er zijn diverse doorgroeimogelijkheden en voldoende uitdagingen, afhankelijk van wat jij wilt! Ook bieden we jou een aantrekkelijk salaris, goede pensioenregeling, coaching en diverse studiefaciliteiten. Nog belangrijker is dat jij je bij ons op je plek voelt. Onze informele sfeer en enthousiaste collega’s maken hierin het verschil.

Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature of heb je interesse en ga je graag met ons in gesprek? Neem contact met ons op via jacobijn@alberszeilmakerij.nl en vertel iets over jezelf en je motivatie. Je bent van harte welkom bij Albers Zeilmakerij!

 

 

 

 

 

 

Sollicitatieformulier

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Max. bestandsgrootte: 64 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Terug
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op