Albers Zeilmakerij: Winterzeil zwembad

Met een goed winterzeil voor uw zwembad onderhoudt en beschermt u het zwembad. Zo blijft uw zwembad schoon en hoeft het water ook minder vaak verwarmd te worden. Heeft u een buitenzwembad dat voorzien moet worden van een zeil? Ga voor een winterzeil van hoogwaardige kwaliteit van Albers Zeilmakerij. Met meer dan 100 jaar ervaring hebben we een passende oplossing voor ieder zwembad.

Advies van Albers Zeilmakerij

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Persoonlijk advies

We realiseren foam- en gaasafdekkingen op maat. En denken daarbij altijd graag met u mee. De mogelijkheden zijn namelijk groot. Wat paste het beste bij uw zwembad? Een zeil waarmee u zonlicht blokkeert en warmte vasthoudt? Of een zeil van gaas waarmee u blad en andere viezigheid buiten houdt? Wat heeft uw voorkeur qua bevestigingsmethoden? Moet het zeil waterdicht of –doorlatend zijn? We adviseren u graag om tot de beste oplossing te komen. Wij garanderen absolute topkwaliteit.

Advies op maat

Onze filialen

Albers Zeilmakerij is gevestigd op 2 locaties, Ede en Hoogeveen. We verwelkomen u graag bij ons op kantoor om uw wensen te bespreken. Op basis van uw wensen en eisen maken we een ontwerp. Bent u tevreden? Dan gaan wij aan de slag met het vervaardigen van uw winterzeil voor het zwembad. We bespreken het graag onder het genot van een kop koffie. Liever eerst even telefonisch of via de mail de mogelijkheden doorspreken? Ook dat is geen probleem! Onze medewerkers staan voor u klaar.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op