Zandbaknet kopen

Op zoek naar een zandbaknet? Albers Zeilmakerij heeft het perfecte zandbaknet voor uw zandbak! Onze zandbaknetten zijn op maat gemaakt en daarom altijd perfect passend. Vanwege de zeilogen en het elastiek wat wij rondom het zandbaknet plaatsen, zal het zandbaknet keurig op de plaats blijven.

Offerte aanvragen
Zandbaknet kopen

Wat is een zandbaknet?

Een zandbaknet is een net van fijn gaas wat over de zandbak geplaatst kan worden. Op deze manier heeft u geen hinder van katten of afval waaronder bladeren. Een zandbaknet is ideaal om te gebruiken bij een kinderdagverblijf. Schoon zand om in te spelen, dat kan dankzij een zandbaknet!

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw zandbaknet. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schoon zand dankzij een zandbaknet

Niets zo vervelend als een vervuilde zandbak! Zeker voor kinderen moet een zandbak schoon zand bevatten. Gelukkig heeft Albers Zeilmakerij hiervoor de perfecte oplossing. Een zandbaknet om over de zandbak te plaatsen. Zo krijgen indringers geen kans en zal er ook geen (blad)afval in de zandbak terechtkomen. Daarnaast zijn er geen ongewenste indringers in de zandbak zoals katten. Naast dat katten het zand vervuilen verspreiden zij ook nare ziektes welke gevaarlijk zijn voor kinderen. Door een net over de zandbak te gebruiken geef je katten geen kans!

Gerelateerde projecten

Afdekzeil zandbak op maat gemaakt

Wilt u graag een zandbaknet kopen? Bij Albers Zeilmakerij maken wij afdekzeil op maat. Op deze manier zal het zandbaknet uw zandbak perfect afsluiten. Rondom het afdekzeil plaatsen wij zeilogen welke met elastiek vast te maken zijn, zodat het zeil goed vast blijft zitten.

Offerte aanvragen

Onze producten

Makkelijk te plaatsen zandbaknet

Een zandbaknet van Albers Zeilmakerij is eenvoudig te bevestigen aan de randen van de zandbak. Zo kunt snel en moeiteloos het afdekzeil aanbrengen. Daarnaast kan het zandbaknet gemakkelijk worden verwijderd voor onderhoud en reiniging. Deze gebruiksvriendelijkheid maakt het zandbaknet een praktische keuze voor speeltuinen en kinderdagverblijven die streven naar een schone en veilige speelomgeving.

Afdekzeil zandbak van de hoogste kwaliteit

Koopt u een zandbaknet bij Albers Zeilmakerij? Dan kiest u voor kwaliteit! Het zandbaknet van Albers Zeilmakerij is vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen om duurzaamheid en betrouwbaarheid te garanderen. Het zandbaknet is zo ontworpen dat het gemakkelijk over de zandbak heen te spannen is.

Zandbaknet kopen? Albers Zeilmakerij!

Wilt u ook graag een zandbaknet kopen? Neem dan zeker even contact op met Albers Zeilmakerij! Wij maken graag voor u een zandbaknet voor u op maat. Zo heeft u geen last meer van een vervuilde zandbak, wel zo veilig! Wenst u graag een prijsindicatie te ontvangen, dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen welke u binnen twee werkdagen in huis heeft. U kunt ons bereiken op 0318 43 23 50 en via info@alberszeilmakerij.nl. Graag tot ziens bij Albers Zeilmakerij!

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op