Albers Zeilmakerij: Zeil voor overkapping

Bent u op zoek naar een hoogwaardig zeil voor de overkapping? Albers Zeilmakerij realiseert al meer dan 100 jaar zeilen van uitmuntende kwaliteit. Uw overkapping is een plek waar uw geniet van uw tuin. Met een zeil voor de overkapping creëert u een plek waar u – ongeacht het weer – samen kunt eten, kunt genieten van het buitenzijn of kunt werken. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? We informeren u graag! Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Verandazeil op maat

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Persoonlijk advies

Albers Zeilmakerij zorgt ervoor dat het zeil voor de overkapping perfect aansluit op uw overkapping en past bij de rest van uw woning. We werken uitsluiten op maat. Zo bent u verzekerd van het beste resultaat. We denken graag met u mee. Hoe moet het oprolsysteem werken? Wilt u dat de ruimte volledig afgeschermd wordt of geeft u de voorkeur aan zeil die zondoorlatend is? Wilt u een doorkijk? Moet het zeil warmte vasthouden? Wat is uw stijl? Onze experts helpen u uiteraard bij het beantwoorden van deze vragen. We maken exact wat u nodig heeft.

Advies op maat

Onze filialen

U vindt Albers Zeilmakerij zowel in Ede als in Hoogeveen. Komt u binnenkort langs bij ons op kantoor om uw wensen door te spreken onder het genot van een kop koffie? Bel ons gerust van tevoren even. Dan hebben we gegarandeerd tijd voor u! Op basis van uw wensen en eisen maken wij een ontwerp. Bent u helemaal tevreden? Dan gaan wij aan de slag met de realisatie van het zeil.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op