Zeilmakerij Amsterdam

Specials, maatwerkoplossingen en waar nodig serieproductie

Zeilmakerij Amsterdam

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Over ons

Over ons

Albers Zeilmakerij is opgericht in 1901 door de familie Albers. Destijds waren wij nog een kleine producent, maar met een heldere visie én het leveren van kwaliteit zijn wij al meer dan honderd jaar actief in de zeilmakerij. Ons pand in Ede beslaat zo’n 8000 m2 en is momenteel de hoofdlocatie van Albers Zeilmakerij. Hier worden producten ontworpen en geproduceerd, en vindt ook het grootste deel van onze werkzaamheden plaats. Daarnaast hebben we nog een vestiging in Hoogeveen, met een productieoppervlakte van870 m2. Dit is waar we specialistische werk uitvoeren en onze lokale relaties onderhouden.

Advies op maat

Advies ontwerp

Wij zijn gespecialiseerd in hoge kwaliteit en maatwerk. Onze medewerkers zijn daarom goed in staat om u te adviseren en te helpen bij het ontwerpen van het juiste zeil. Tijdens een adviesgesprek bespreken we de opties, gebaseerd op uw wensen. Vervolgens is het mogelijk om ons een ontwerp te laten maken. Is dit ontwerp goedgekeurd, dan kunnen wij het naar onze productiefaciliteit sturen en wordt het zeil snel geproduceerd. Op die manier staan we u bij Albers Zeilmakerij bij met advies, zowel over het product als over het ontwerp. Samen realiseren wij het product dat u nodig heeft.

Neem contact op
Transport en industrie

Transport en industrie

Albers Zeilmakerij levert hoge kwaliteit transportzeilen. Bij het vervoeren van goederen is het erg belangrijk dat de lading in de vrachtwagen goed beschermd is. Daarom is het prettig als het zeil van hoogwaardige kwaliteit is. Het gaat langer mee, is slijtvast en blijft mooi , ook als het veel gebruikt wordt. Bij vrijwel elke vorm van transport wordt er met zeilen gewerkt, en bij ons bent u aan het juiste adres voor maatwerk en kwaliteit. Dankzij snelle levering heeft u geen lange wachttijd als u een nieuw zeil nodig heeft, waardoor de werkzaamheden gewoon door kunnen gaan.

Transport & Industrie

Overige producten

Bent u op zoek naar iets anders dan transportzeilen of vrachtwagen dekzeil? Ook dan bent u bij Albers Zeilmakerij op de juiste plek. Wij verzorgen namelijk ook andere soorten zeilen. Denk hierbij aan zwembadzeilen, reclame- en promotiezeilen en recreatie- en sportzeilen. Ook bieden wij verandazeilen en schaduwdoeken aan die u thuis kunt monteren. Daarnaast behoren ook verkoopwagens en tennisdoeken tot de overige producten die wij kunnen fabriceren. Heeft u een aanvraag voor een ander soort zeil? Neem dan gerust contact met ons op. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u!

Overige producten
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op