Albers Zeilmakerij: zeilmakerij Enschede

Bent u op zoek naar een specifiek zeil of een zeil op maat? En bent u woonachtig in de omgeving Enschede? Kom dan eens langs bij Albers Zeilmakerij, wij zijn specialist op het gebied van maatzeilen: wij ontwerpen en produceren diverse soorten zeilen. Of u nu op zoek bent naar een zeil voor in uw tuin als overkapping of een industrieel zeil voor in uw fabriek, bij ons bent u aan het juiste adres.

Zeilmakerij Enschede

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Passend advies

Passend advies

Bij Albers Zeilmakerij vindt u toonaangevende kwaliteitsproducten en kunt u echt elk zeil laten maken. Dus heeft u iets bijzonders in gedachten? Of wilt u gewoon de allerbeste kwaliteit? Kom dan eens lang, we geven u graag passend advies.

Doordat we meer dan 100 jaar ervaring en expertise in huis hebben, bent u er zeker van dat u advies ontvangt van echte vakspecialisten. We helpen u graag bij het gehele proces: van ontwerp tot productie. Wanneer u zich kunt vinden in het ontwerp en akkoord geeft voor de vervaardiging ervan, gaan wij verder voor u aan de slag. Doordat wij alles zelf produceren, kunnen wij snel leveren en weet u exact welke kwaliteit u kunt verwachten.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch, per mail of kom een keertje langs. Dan laten we u zien hoe wij werken en kunt u direct alle vragen stellen en de materialen zien waarvan we uw zeil kunnen vervaardigen.

Advies op maat

Onze vestigingen

Wanneer u bij ons langskomt om uw wensen door te nemen, kunt u terecht in zowel onze vestiging in Ede als Hoogeveen. In beide filialen staat ons enthousiaste personeel voor u klaar om u verschillende materialen te laten zien en om u meer te vertellen over ons vervaardigingsproces en machines.

Onze vestiging in Ede is het grootst en ligt centraal gelegen, vlak naast de A12. Maar ook in ons filiaal in Hoogeveen kunt u terecht om een goede indruk te krijgen van onze zeilen. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen, dan zorgen we dat wij alle tijd hebben om al uw wensen door te spreken.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op