Albers Zeilmakerij: zeilmakerij Gelderland

Voor maatwerkoplossingen en eventuele serieproducties

Zeilmakerij Gelderland

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Advies op maat

De geschiedenis van Albers Zeilmakerij gaat terug naar het jaar 1901. In dit jaar begonnen de eerste bedrijfsactiviteiten, al waren die destijds nog kleinschalig en werden er andere materialen gebruikt dan nu. Toch werd hier de basis gelegd voor het bedrijf dat Albers Zeilmakerij vandaag de dag is.

Inmiddels heeft Albers Zeilmakerij haar honderdjarig jubileum gevierd en is het bedrijf uitgegroeid tot een onderneming met meer dan 30 mensen en twee vestigingen. Sommige zaken zijn echter onveranderd, zo staan kwaliteit en service nog steeds hoog in het vaandel. Hoewel serieproductie inmiddels ook tot de mogelijkheden behoort, is advies op maat nog steeds het uitgangspunt.

Bent u op zoek naar een zeil op maat? De mensen van Albers Zeilmakerij gaan graag met u om de tafel om uw persoonlijke wensen te bespreken. Voor elk probleem hebben zij dankzij hun jarenlange ervaring en expertise een passende oplossing.

Advies op maat

Onze vestigingen: Gelderland en Drenthe

Wanneer u een zeil op maat wil laten ontwerpen, is het prettig om persoonlijk advies te krijgen. U kunt ons bezoeken in één van onze twee filialen, onze vakmensen staan in beide vestigingen voor u klaar. Voor onze klanten uit het noorden is onze vestiging in Hoogeveen de aangewezen plek, voor bezoekers uit de rest van Nederland is ons filiaal in Ede ideaal. Albers Zeilmakerij in Ede is namelijk centraal gelegen aan de A12 en eenvoudig aan te rijden.

De vestiging in Hoogeveen is circa 870 ㎡ en het moderne pand in Ede maar liefst 8000 ㎡. In de vestigingen vinden alle processen plaats om een zeil naar wens te maken. Zo heeft Albers Zeilmakerij een eigen naaiafdeling en montageplek. We beschikken zelfs over eigen transport en een reclame afdeling, dit maakt ons de ideale partner wanneer u een zeil op grote schaal wil laten produceren.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 30 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op