Albers Zeilmakerij: Zeilmakerij Hengelo

Maak kennis met Zeilmakerij Hengelo, één van de grootste leveranciers van maatwerkzeilen in Nederland. Wij leveren zeilen voor diverse branches. Bij ons kunt u terecht met al uw wensen.

Albers Zeilmakerij Hengelo

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Passend advies

U wilt graag een transportzeil, maar u wilt weten welke toepassing het beste bij uw wensen past. Of u wilt een verandazeil en u vraagt zich af welke stijl het beste past in uw tuin. Herkenbaar? Onze experts hebben jarenlang ervaring en weten dus precies wat u nodig heeft. U kunt contact met ons opnemen via telefoon en de mail voor advies op maat. Of kom langs in één van onze locaties en ervaar zelf de mogelijkheden binnen onze producten.

Advies op maat

Onze locaties: Ede en Hoogeveen

Woont u in de buurt van Hengelo en bent u geïnteresseerd in onze zeilen? Bezoek dan één van onze locaties in Ede of Hoogeveen. Beide locaties liggen op één uur afstand van Hengelo, maar het is zeker de moeite waard om langs te komen voor vrijblijvend advies en om de mogelijkheden te bespreken. In beide filialen produceren we ook de zeilen, dus dan ziet u direct waar en hoe de zeilen worden gemaakt. Onze locatie in Hoogeveen is iets kleiner dan in Ede en meer gespecialiseerd in transportzeilen. Neem dan vooral hier een kijkje als u op zoek bent naar een transportzeil. In Ede produceren we ieder type zeil, zoals schaduwdoeken, promotiezeilen en industriële zeilen. Wanneer u niet in de gelegenheid bent om zelf het zeil op te halen, kunnen wij het zeil ook bezorgen op de gewenste locatie.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op