Zeilmakerij in de buurt

Op zoek naar een betrouwbare zeilmakerij in de buurt? Gevonden! Albers Zeilmakerij is een gerenommeerd bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van hoogwaardige zeilen, afdekoplossingen en diverse andere zeilproducten. Of het nu gaat om een nieuw zeil voor uw vrachtwagen, een afdekzeil voor de aanhangwagen of een op maat gemaakt zonnedoek voor uw terras? Albers Zeilmakerij maakt zeilen op maat van hoogwaardige kwaliteit!

Offerte aanvragen
Zeilmakerij in de buurt

Uw zeilmakerij in de buurt

Albers Zeilmakerij is uw zeilmakerij in de buurt! Ons deskundige team van ervaren zeilmakers geeft advies op maat. Wat Albers Zeilmakerij onderscheidt van andere zeilmakerijen is onze toewijding aan vakmanschap en kwaliteit. Wij blijven investeren in de kennis van onze werknemers om nieuwe innovatieve ideeën te blijven ontwikkelen. Daarbij maakt de combinatie van toonaangevende producten en advies op maat ons uniek binnen de zeilmaker branche.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw zeil. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zeil op maat gemaakt

Bij Albers Zeilmakerij hebben wij oog voor detail en precisie werken. Of u nu een standaardzeil nodig heeft of een specifiek op maat gemaakt ontwerp wenst? Albers Zeilmakerij zorgt ervoor dat het zeil perfect past en voldoet aan uw verwachtingen. Vanzelfsprekend zijn al onze zeilen van hoogwaardige kwaliteit.

Gerelateerde projecten

Ruim assortiment zeilproducten

Bij Albers Zeilmakerij kunt u voor een scala aan producten terecht. Of u nu een schaduwdoek, zwembadzeilen, zandbaknet of een afdekzeil voor uw aanhangwagen zoekt? Wij hebben het voor u! Ook voor machinehoezen en transportzeilen bent u bij ons aan het goede adres! Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar een speciaal zeilproduct? Neem dan zeker even contact met ons op, wij denken graag met u mee!

Offerte aanvragen

Onze producten

Kwaliteit en service bij Albers Zeilmakerij

Kiest u voor Albers Zeilmakerij? Dan kiest u voor klantgerichtheid en uitstekende service. Wij nemen graag voor uw wensen de tijd om u van deskundig advies te kunnen voorzien. Zo vinden we altijd het zeilproduct dat aan uw verwachtingen voldoet. De mooiste zeilproducten en tevreden klanten, daar doen wij ons uiterste best voor!

Onze vestigingen: Ede en Hoogeveen

Albers Zeilmakerij is gevestigd op bedrijvenpark BT A12, dankzij onze centrale ligging zijn wij vanuit het gehele land goed bereikbaar. In ons moderne bedrijfspand worden de werkzaamheden uitgevoerd op 8.000 m², verdeeld over 3 verdiepingen. Ons pand in Ede is ingericht om ieder type zeil te produceren. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld schaduwdoeken, transportzeilen, promotiezeilen, industriële zeilen, schuifzeilen, tennisdoeken en isolatiekleden. Woont u in het Noorden? Dan kunt u naar onze vestiging in Hoogeveen te rijden. Deze 870m2 grote locatie is gespecialiseerd in het produceren en leveren van transport-, recreatie– en particuliere zeilen en is daarnaast het servicepunt voor Noord-Nederland.

Albers Zeilmakerij is uw zeilmakerij in de buurt!

Dus, bent u op zoek naar een zeilmakerij in de buurt? Een zeilmakerij die hoogwaardige zeilproducten en uitstekende service biedt? Dan is Albers Zeilmakerij de beste keuze! Met ons vakmanschap, onze uitgebreide diensten en klantgerichte aanpak garanderen wij u zeilproducten van topkwaliteit. Neem vandaag nog contact op met Albers Zeilmakerij, wij gaan graag voor u aan de slag! Telefonisch kunt u ons bereiken op 0318 43 23 50 en via ons mailadres. Succes met uw keuze en tot ziens bij Albers Zeilmakerij!

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op