Zeilmakerij Oss

Specials, maatwerkoplossingen en waar nodig serieproductie

Offerte aanvragen
Zeilmakerij Oss

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Over ons

Over ons

1901 is het jaar waarin Albers Zeilmakerij is opgericht door de familie Albers. Toendertijd waren wij nog een kleine producent van zeilen, maar inmiddels zijn wij dankzij een heldere visie en het leveren van kwaliteit al meer dan honderd jaar actief in de zeilmakerij. In Ede hebben wij een pand van 8000 m2 groot. Dit is momenteel de hoofdlocatie van Albers Zeilmakerij. Hier worden de producten ontworpen en geproduceerd. Het grootste gedeelte van onze productie vindt in Ede plaats. Tevens heeft Albers Zeilmakerij een vestiging in Hoogeveen van 870 m2, waar specialistisch werk uitgevoerd wordt. Dit is ook de locatie waar wij lokale relaties onderhouden, omdat ons familiebedrijf in de omgeving van Hoogeveen begonnen is.

Advies op maat

Advies ontwerp

Wij zijn gespecialiseerd in hoge kwaliteit en maatwerk, waardoor onze medewerkers u goed kunnen adviseren en met u mee kunnen kijken bij het ontwerpen van het juiste zeil. In een adviesgesprek nemen we de opties door en ontdekken we wat uw wensen zijn. Vervolgens gaan wij aan de slag met een ontwerp. Als het ontwerp is goedgekeurd, sturen wij het naar onze productiefaciliteit zodat het zeil snel geproduceerd wordt. Op deze manier helpen de medewerkers van Albers Zeilmakerij u met advies over het ontwerp en het product, om samen het product dat u nodig heeft te ontwerpen én te produceren.

Neem contact op
Transport en industrie

Transport en industrie

Albers Zeilmakerij levert hoogwaardige kwaliteit transportzeilen aan een groot aantal klanten. Als u goederen gaat vervoeren is het erg van belang dat de lading in de vrachtwagen goed afgedekt is. Daarom is het belangrijk dat het zeil van hoge kwaliteit is, waardoor het zeil een stuk langer meegaat. Daarnaast is het slijtvast en blijft het zeil langer mooi, ook als het zeil veelvuldig gebruikt wordt. De meeste manieren van transport maken gebruik van een zeil. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om maatwerk en kwaliteit. Met onze snelle levering heeft u geen last van lange wachttijd, en kunnen uw werkzaamheden gewoon doorgaan.

Transport & Industrie

Overige producten

Heeft u iets anders nodig dan transportzeilen of vrachtwagen dekzeil? Natuurlijk bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij fabriceren namelijk ook andere soorten zeilen zoals zwembadzeilen, reclame- en promotiezeilen en recreatie- en sportzeilen. Ook bieden wij verandazeilen en schaduwdoeken aan die thuis te gebruiken zijn. Verder zijn verkoopwagens en tennisdoeken ook overige producten die wij kunnen maken in onze productiehal. Zoekt u een ander soort zeil dat hier niet tussen staat? Neem dan snel contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

Overige producten
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op