Albers Zeilmakerij: zeilmakerij Utrecht

Bent u op zoek naar een specifiek zeil of een zeil op maat? En bent u woonachtig in de omgeving Utrecht? Kom dan eens langs bij Albers Zeilmakerij, wij zijn specialist op het gebied van maatzeilen: wij ontwerpen en produceren diverse soorten zeilen. Of u nu op zoek bent naar een zeil voor in uw tuin als overkapping of een industrieel zeil voor in uw fabriek, bij ons bent u aan het juiste adres.

Zeilmakerij Utrecht

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Passend advies

Passend advies

Bij Albers Zeilmakerij vindt u toonaangevende kwaliteitsproducten en kunt u echt elk zeil laten maken. Dus heeft u iets bijzonders in gedachten? Of wilt u gewoon de allerbeste kwaliteit? Kom dan eens lang, we geven u graag passend advies.

Doordat we meer dan 100 jaar ervaring en expertise in huis hebben, bent u er zeker van dat u advies ontvangt van echte vakspecialisten. We helpen u graag bij het gehele proces: van ontwerp tot productie. Wanneer u zich kunt vinden in het ontwerp en akkoord geeft voor de vervaardiging ervan, gaan wij verder voor u aan de slag. Doordat wij alles zelf produceren, kunnen wij snel leveren en weet u exact welke kwaliteit u kunt verwachten.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Telefonisch, per mail of kom een keertje langs. Dan laten we u zien hoe wij werken en kunt u direct alle vragen stellen en de materialen zien waarvan we uw zeil kunnen vervaardigen.

Advies op maat

Onze filialen

Of u nu werkzaam of woonachtig bent in Utrecht of elders, bij Albers Zeilmakerij kunt u zowel terecht in Ede en Hoogeveen. Ons filiaal in Ede is eenvoudig aan te rijden vanuit Utrecht, ons pand ligt vlak naast de A12. Welk filiaal u ook kiest, in beide vestigingen kunt u zien hoe ons ontwerp- en productieproces in zijn werk gaat. Ons personeel verwelkomt u graag en onder het genot van een kop koffie of thee kunnen zij u meer vertellen over onze werkwijze. Daarnaast kunt u direct de materialen zien waarmee wij werken.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 30 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op