Albers Zeilmakerij: Zeilmakerij voor veranda

Op zoek naar een zeilmakerij voor uw veranda? Dan bent u bij Albers Zeilmakerij aan het juiste adres. Wij zijn specialist op het gebied van het ontwerpen en produceren van maatzeilen, ook voor uw veranda. Of u nu particulier bent of een bedrijf heeft, bij ons is iedereen welkom. Albers Zeilmakerij maakt voor iedereen zeilen en in elke oplage. Doordat we alles zelf ontwerpen, vervaardigen en produceren, heeft u snel het perfecte zeil voor uw veranda in huis.

Verandazeil van Albers Zeilmakerij

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Passend advies

Heeft u vragen over het zeil dat u wenst? Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen en een afspraak inplannen om uw wensen door te nemen met één van onze medewerkers. We verwelkomen u graag in één van onze vestigingen en nemen onder het genot van een kop koffie of thee uw wensen door. Doordat wij meer dan een eeuw ervaring hebben, weten wij vaak razendsnel wat de beste oplossing is voor uw tuin en veranda. Wij denken met u mee, niet alleen als het gaat om de kwaliteit van het zeil, maar ook over de eventuele constructie.

Wanneer u bij ons langskomt laten wij u graag verschillende stalen van onze zeilen zien. Hierdoor krijgt u direct een goede indruk wat het beste bij uw wensen aansluit. Ons personeel vertelt u graag meer over de diverse mogelijkheden en indien gewenst krijgt u een vrijblijvende offerte.

Advies op maat

Onze filialen

Wanneer u een zeil op maat wilt laten ontwerpen, kunt u het beste een afspraak maken en langskomen in één van onze filialen. We hebben twee vestigingen, één in Ede en eentje in Hoogeveen. In beide filialen kunt u diverse stalen van verschillende zeilen bekijken en kunt u samen met ons personeel uw wensen doornemen om het perfecte zeil te creëren. Wij helpen u graag en door onze jarenlange ervaring weten precies waar u op moet letten.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op