Zeilmakerij Wageningen

Specials, maatwerkoplossingen en waar nodig serieproductie

Offerte aanvragen
Zeilmakerij Wageningen

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Over ons

Over ons

In 1901 is Albers Zeilmakerij opgericht door de familie Albers. Destijds waren wij nog een kleine producent. Inmiddels zijn we dankzij een heldere visie én het leveren van kwaliteit al meer dan honderd jaar actief in de zeilmakerij. Het productiepand in Ede is 8000 m2 groot en geldt momenteel als de hoofdlocatie van Albers Zeilmakerij. Hier worden producten ontworpen en geproduceerd, en vindt ook het grootste deel van onze werkzaamheden plaats. Ook hebben we nog een vestiging in Hoogeveen, die 870 m2 meet. Hier voeren we specialistisch werk uit, en dit is tevens de plaats waar wij gestart zijn en onze lokale relaties onderhouden.

Advies op maat

Advies ontwerp

Ons specialisme ligt bij hoge kwaliteit en maatwerk. Om die reden zijn onze specialisten goed in staat om u te adviseren en te helpen bij het ontwerpen van het juiste zeil. Bij een adviesgesprek bespreken we de opties, gebaseerd op uw wensen. Daarna is het mogelijk om ons een ontwerp te laten maken. Als dit ontwerp is goedgekeurd kunnen wij het daarna naar onze productiefaciliteit sturen. Hierdoor wordt het zeil dus al snel geproduceerd. Zo staan we u bij Albers Zeilmakerij bij met advies, zowel over het product als over het ontwerp. Samen realiseren wij het product dat u nodig heeft.

Neem contact op
Transport en industrie

Transport en industrie

Bij Albers Zeilmakerij leveren wij hoogwaardige kwaliteit transportzeilen aan een groot aantal klanten. Wanneer u goederen vervoert is het belangrijk dat de lading in de vrachtwagen goed afgedekt is. Daarom is het van belang dat het zeil van hoge kwaliteit is, zodat het zeil een stuk langer meegaat. Het is slijtvast en het zeil blijft langer mooi, zelfs wanneer het zeil veelvuldig gebruikt wordt. Vrijwel alle manieren van transport maken gebruik van een zeil. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om maatwerk en kwaliteit. Met onze snelle levering heeft u geen last van lange wachttijd, en kunnen uw werkzaamheden gewoon doorgaan.

Transport & Industrie

Overige producten

Heeft u een ander product nodig dan transportzeilen of vrachtwagen dekzeil? Dan bent u bij Albers Zeilmakerij natuurlijk ook aan het juiste adres. Wij produceren ook verschillende andere soorten zeilen. Hierbij kunt u denken aan zwembadzeilen, reclame- en promotiezeilen en recreatie- en sportzeilen. Ook bieden wij verandazeilen en schaduwdoeken aan die thuis te monteren zijn en behoren verkoopwagens en tennisdoeken ook tot de overige producten die wij kunnen fabriceren in onze productiehal. Bent u op zoek naar een ander soort zeil dat hier niet tussen staat? Neem dan contact met ons op voor een adviesgesprek waarin wij de mogelijkheden met u bespreken.

Overige producten
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op