Zonnedoek op maat

Zonnedoek nodig? Albers Zeilmakerij heeft een ruim assortiment zonnedoeken! Het buitenleven nog aangenamer maken, dat kan met een zonnedoek! Een zonnedoek, ook wel een schaduwdoek genoemd, biedt bescherming tegen de zon. Albers Zeilmakerij biedt zonnedoeken in diverse soorten, kleuren en materialen.

Offerte aanvragen
Zonnedoek op maat

Ruim assortiment zonnedoeken

Bij Albers Zeilmakerij bieden wij een prachtig assortiment zonnedoeken, ook wel schaduwdoeken genoemd. Zonnedoeken zijn horizontaal op te hangen tussen muren en palen. Onze zonnedoeken zijn in diverse soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Naast een zonnedoek (schaduwdoek) kunt u ook kiezen voor een harmonicadoek. Het voordeel van een harmonicadoek is dat deze uitschuifbaar is.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw zonnedoek op maat. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wat is een harmonicadoek?

Een harmonicadoek kunt u bijvoorbeeld in de pergola hangen en is schuifbaar. Met een harmonicadoek kunt u zelf bepalen of u in de zon of in de schaduw wilt zitten, ideaal! Een harmonicadoek glijdt over staalkabels welke gespannen zijn tussen de balken van een pergola of twee muren. Bij Albers Zeilmakerij maken wij graag een harmonicadoek voor u op maat!

Gerelateerde projecten

Zonnedoek op maat

Iedere tuin heeft een andere afmeting, kies daarom voor een zonnedoek op maat van Albers Zeilmakerij. Genieten van comfort en ontspanning onder het perfecte schaduwdoek. Voor Albers Zeilmakerij is geen maat te gek, u kunt dus zelf de maat schaduwdoek bepalen. Vanzelfsprekend zijn er allerlei kleuren mogelijk voor uw zonnedoek, informeer gerust naar de mogelijkheden. Bescherm u zelf ook tegen de zon en kies voor een schaduwdoek of harmonicadoek op maat! Voldoende bescherming tegen de zon zonder direct een logge parasol op te moeten zetten. Met een zonnedoek op maat is dit probleem direct opgelost! Al onze schaduwdoeken en harmonicadoeken zijn duurzaam, zo heeft u jarenlang plezier van uw zonnedoek op maat.

Offerte aanvragen

Onze producten

Schaduwdoek op maat? Albers Zeilmakerij natuurlijk!

Wilt u ook genieten van een zonnedoek op maat? Albers Zeilmakerij is specialist in maatwerk voor schaduwdoeken en harmonicadoeken. Neem gerust contact met ons op, onze deskundige medewerkers voorzien u graag van het beste advies. Zo kunt u straks heerlijk genieten van schaduw in uw tuin. Wij zijn bereikbaar op 0318 43 23 50 en via ons mailadres. Veel succes met uw keuze en tot ziens bij Albers Zeilmakerij!

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op