Advies & Ontwerp

U heeft een specifieke behoefte voor het zeil dat u wilt laten maken? Dan bent u bij Albers Zeilmakerij aan het juiste adres. U laat weten wat uw wensen en ideeën zijn en een ervaren team van 40 vakmensen staat klaar om u te helpen bij het vinden en fabriceren van het zeil dat u zoekt.

Offerte aanvragen
Advies op maat | Albers Zeilmakerij

Advies op maat

Het ontwerpen van exact het juiste zeil is geen gemakkelijke opgave — laat staan het fabriceren ervan. En precies daarom hechten wij grote waarde aan onze vakmensen met jarenlange ervaring. Zij kunnen u informeren over alternatieve materialen, bevestigingsmethoden, technologieën en eventuele andere aandachtspunten die komen kijken bij gebruik van het zeil. Wij nemen graag de tijd voor het ontwerpen van het juiste zeil en beginnen dan ook ieder proces met een accurate producttekening die als blauwdruk dient voor productie. U kunt denken aan schaduwdoeken, transportzeilen, industriële zeilen, promotiezeilen, schuifzeilen, tennisdoeken en isolatiekleden.

Laat uw zeil ontwerpen

Albers Zeilmakerij specialiseert zich in maatwerk zeilen voor vrijwel iedere toepassing. Van industriële zeilen tot zwembadzeilen: u laat weten wat uw behoeften zijn en wij maken het geschikte zeil volledig op maat om topkwaliteit te garanderen. Een ervaren team van 40 vakmensen staat klaar om u te helpen.

Ontwerp op maat

Zeil is veelzijdig. Verschillende materialen en technologieën, talloze bevestigingsmethoden en een oneindige mogelijkheid aan vormen en kleuren — praktisch alles is mogelijk. Daarom kiezen wij ervoor om alles zelf te maken. Wij hebben dan ook geen assortiment en richten ons enkel op maatwerk om topkwaliteit te garanderen. Ons team van specialisten heeft jarenlange ervaring en weet precies wat er nodig is om u te voorzien van het zeil dat u zoekt.

Ieder proces begint bij het in kaart brengen van de specifieke toepassing en de behoeften die daarbij komen kijken. Wij nemen graag de tijd om alles te bespreken en het optimale zeil te ontwerpen. Op basis hiervan ontwikkelen wij vervolgens een accurate producttekening die als blauwdruk dient voor het fabriceren van het zeil. Zo weet u van tevoren wat u krijgt en bent u ervan verzekerd dat het zeil doet wat het moet doen.

Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze vakmensen om te zien wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Offerte aanvragen
Albers Zeilmakerij pand

Onze vestigingen

Albers Zeilmakerij beschikt over twee schitterende vestigingen in Ede (8000m2) en Hoogeveen (870m2) waar wij dagelijks met passie werken aan het fabriceren van de meest uiteenlopende soorten zeilen. Wij beschikken over een grote zeilmakerij, eigen transport, een kleine makerij, een eigen naaiafdeling, een reclameafdeling en een montageafdeling — alles zodat wij alle zorgen volledig uit handen kunnen nemen en u tijd overhoudt voor andere zaken. Heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

Kan ik een afspraak maken om ideeën te bespreken?

Ja dat kan. Graag zelfs. U kunt een afspraak met ons maken door telefonisch contact op te nemen op 0318 – 43 23 50 of door een mail te sturen naar verkoop@alberszeilmakerij.nl.

Kan ik bij jullie een offerte opvragen?

Ja dat kan. Wij kunnen geheel vrijblijvend een offerte voor u maken. U kunt via het offerteformulier een aanvraag doen. Daarnaast kunt u ons ook telefonisch bereiken op 0318 – 43 23 50 of per mail op verkoop@alberszeilmakerij.nl.

Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op