Ons bedrijf

Al meer dan een eeuw ontwikkelen, fabriceren en plaatsen wij zeilen voor vrijwel iedere sector. Onderscheidend door ons uitsluitend te specialiseren in maatwerk van topkwaliteit, een levenslange partner door een flexibele en servicegerichte aanpak. En daar zijn we trots op.

Zwembadzeilen

Over Albers Zeilmakerij

Albers Zeilmakerij is opgericht in 1901 door de familie Albers— toen nog als kleine producent, maar met een visie die de basis zou leggen voor meer dan honderd jaar aan kwaliteitsservice. Sindsdien is het bedrijf gestaag gegroeid en in het najaar van 2009 was het dan ook tijd voor een nieuwe locatie. Het pand in Ede (8.000 m²) heeft de oude vestigingen vervangen en is nu de hoofdlocatie van Albers Zeilmakerij. Het grootste deel van onze activiteiten vindt hier plaats. De andere vestiging in Hoogeveen (870m2) is blijven bestaan en huist meer specialistisch werk en het onderhouden van lokale relaties.

Kom gerust eens langs bij een van onze vestigingen om te zien wat wij doen. Wij hechten waarde aan een persoonlijke aanpak en ontvangen u graag. De koffie staat klaar.

Bekijk onze producten

Expertise in zeil

Of u nou op zoek bent naar een industrieel zeil dat intensief gebruikt kan worden of een decoratief schaduwdoek voor in de tuin: een team van 40 vakmensen staat voor u klaar om het juiste zeil te vinden en fabriceren. Dit doen wij door exact in kaart te brengen wat uw behoeften zijn, een accurate producttekening te maken en enkel te werken met de beste mensen en materialen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op met onze vakmensen om te zien wat wij voor u en uw bedrijf kunnen betekenen.

Neem contact op
Verkoopwagen op maat
Albers Zeilmakerij pand

Wees welkom

Wij waarderen het dat u Albers Zeilmakerij overweegt als uw partner/producent voor zeiltoepassingen. Wij garanderen de beste service en productkwaliteit en hebben meer dan een eeuw ervaring om dit te ondersteunen. Om u nog meer vertrouwen te geven staan wij altijd klaar voor een gesprek over uw bedrijfsactiviteiten en welke rol zeil daarin kan spelen — telefonisch, per mail of in een van onze vestigingen. Ons pand in Ede is ingericht om ieder type zeil te produceren. U kunt denken aan bijvoorbeeld schaduwdoeken, transportzeilen, industriële zeilen, promotiezeilen, schuifzeilen, tennisdoeken en isolatiekleden.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op