Verkoopwagens

Iedereen die wel eens op de markt of beurs heeft gestaan weet hoe moeilijk het is om op te vallen. De meest directe manier om dit tóch voor elkaar te krijgen is door de verkoopwagen, beursstand of marktkraam in het oog te laten springen bij uw doelgroep. Door een prachtig zeil in uw eigen huisstijl te laten maken trekt u de aandacht van de klanten en onthouden ze makkelijker uw merk of product. Neem contact op met onze vakmensen om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Verkoopwagen op maat

Val op in de menigte

Albers Zeilmakerij biedt full-color bedrukking, verschillende materialen en kan elke soort bevestiging toepassen. Ook beginnen wij altijd met een tekening zodat u uw creativiteit erin kan leggen en het zeil doet wat het moet doen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om decoraties aan te brengen of bijzondere vormen te kiezen; u kunt gaan voor een zwaarder materiaal tegen de harde wind of juist lichte materialen die makkelijk mee te nemen zijn. En heeft u een speciale actie? Wij leveren snel, en alleen dat wat u nodig heeft, zodat de actie aan niemand voorbij gaat. Wij fabriceren zijzeilen, volants, wielzeilen, complete zeilsystemen en alles daartussenin.

Albers Zeilmakerij specialiseert zich uitsluitend in maatwerk om absolute topkwaliteit te garanderen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw verkoopzeil op maat en ontvang deze binnen twee werkdagen.

Contact opnemen

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Innovan logo
VanderSterre logo

Gerelateerde projecten

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw Verkoopwagen. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Verkopen met zeil

Al onze zeilen zijn weersbestendig en van hoogwaardige kwaliteit zodat u nog jarenlang klanten kunt trekken. Uw creativiteit is de enige beperking! En zelfs daarin denken wij graag mee. hier een aantal van de verkoopwagens waar wij al zeilen voor hebben mogen maken.

Offerte aanvragen

Onze producten

Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op