Recreatie- en sportzeilen

De wereld van recreatie en sport is veelzijdig. Echter geldt altijd dat niets zo belangrijk is als gebruiksvriendelijkheid, prestatie en veiligheid. Of het nou om groepen kinderen gaat, wilde studenten, topsporters of levensgenieters: men moet zich kunnen uitleven en met een gerust hart kunnen recreëren of sporten. Neem contact op met onze vakmensen om de mogelijkheden te bespreken of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen
Recreatie- en sportzeilen

Leef je uit

In recreatie en sport zijn de toepassingen voor zeil eindeloos. Van matten in verschillende diktes en materialen, randen voor trampolines, bokszakken, opbergzakken, stootkussens, toepassingen voor watersport, zeilwerk voor complete indoor speelruimtes en wat men verder maar kan bedenken. Zo kunt u kiezen voor gladde materialen of materialen die juist enige grip geven; u kunt gaan voor stevig materiaal dat tegen een stootje kan of juist vederlichte stof die makkelijk opbergt. Of heeft u een zeer specifieke vorm nodig voor een wild idee voor een zitzak? Wat het ook is: Albers Zeilmakerij werkt altijd op maat en wij beginnen altijd met een accurate tekening zodat er geen verrassingen zijn.

Albers Zeilmakerij specialiseert zich uitsluitend in maatwerk om absolute topkwaliteit te garanderen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan voor uw recreatie- of sportzeil op maat en ontvang deze binnen twee werkdagen.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw Recreatie- en sportzeil. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Enkel topprestaties

Wij zorgen ervoor dat al onze recreatie- en sportzeilen voldoen aan de strengste normen voor veiligheid en kwaliteit. Dit zodat u verzekerd bent van jarenlang recreatie- en sportplezier. Wij kunnen ook allerhande reparaties uitvoeren – hoe klein of groot deze ook zijn. Bekijk hier een aantal van de recreatie- en sportzeilen die wij al hebben mogen maken.

Offerte aanvragen

Onze producten

Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op