Afschermgordijn

Heeft u last van stof, vocht of vuil op een plek waar dit niet hoort? Dan kan een afschermgordijn uitkomst bieden. U kunt het gordijn onder meer inzetten om ruimtes van elkaar te scheiden, of stof, vuil of vocht buiten de ruimte te houden. Ook het binnenhouden van warmte of juist het buitenhouden van licht en UV-straling kan makkelijk bereikt worden met een afschermgordijn. Bij Albers Zeilmakerij zijn er veel mogelijkheden, waar onze medewerkers u natuurlijk graag over informeren.

Offerte aanvragen
Afschermgordijn

Kwaliteit

Welk gordijn goed bij u past is afhankelijk van waar u het precies voor gaat gebruiken. Wilt u alleen stof, vuil of vocht buitenhouden? Of moet de UV-straling ook geblokkeerd worden? Wat u ook met het afschermgordijn wil, het blijft belangrijk dat het van hoge kwaliteit is. Onze afscheidingsgordijnen zijn mooi afgewerkt en gemaakt van goede kwaliteit grondstoffen. Wij produceren de gordijnen voor u op maat, zodat het afschermgordijn goed zal gaan passen.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw Transportzeil. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies op maat

Weet u nog niet precies wat u nodig heeft? Dan voorzien wij u graag van advies. Doordat onze medewerkers veel ervaring hebben weten ze waar ze over praten. Wij kunnen helpen met het ontwerp, en vervaardigen het afschermingsgordijn vervolgens in onze eigen fabriek. Onze medewerkers kijken met u mee en bespreken de mogelijkheden met u. Zo maken wij samen met u een goed passende oplossing.

Gerelateerde projecten

Diverse projecten

Bij Albers Zeilmakerij hebben we al sinds 1901 ervaring als zeilmaker. Naast hoge kwaliteit afschermgordijnen kunt u ook bij ons terecht voor onder meer dekzeilen op maat, PVC zeil en podiumdoeken. Bent u tevens geïnteresseerd in iets anders dan afschermgordijnen? Bekijk dan hier een selectie van projecten waar wij aan werken.

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten

Persoonlijk advies

Niks is zo fijn als professionals die goed naar u luisteren. Vandaar dat wij u graag voorzien van persoonlijk advies. Wij hebben onze eigen fabriek waar wij onze producten maken, waardoor alles wat wij produceren op maat voor u gemaakt wordt. Tijdens het ontwerpproces kunnen er vragen ontstaan. Wat voor soort afschermgordijn heeft u nodig? Waarvoor gaat u het precies gebruiken, en welke eigenschappen moet het gordijn hebben? Allemaal vragen waar wij u het antwoord op geven. Zo werken we met u samen om de goede oplossing voor uw situatie te vinden.

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op