Albers Zeilmakerij: Beschermhoezen op maat

Bent u op zoek naar beschermhoezen op maat? Albers Zeilmakerij is gespecialiseerd in het vervaardigen van zeilen. Of u nu op zoek bent naar een beschermhoes voor uw machines, voertuigen of windschermen. Albers Zeilmakerij ontwerpt en realiseert altijd een passende beschermhoes van hoogwaardige kwaliteit. Wat u wensen ook zijn, u kunt bij ons terecht. Wij zijn namelijk ervaren in maatwerk en denken graag met u mee.

Machinehoes op maat

Recente projecten

Fijne samenwerkingen

Onderstaande klanten gingen u al voor

Logo Picnic
Logo Van Berkum Carrosseriebedrijf
Logo Waterwel
Logo 12SPRINGS Trampoline
Logo 't Stoepje
Logo Kampst Transport
Advies op maat

Persoonlijk advies

Bij Albers Zeilmakerij geven we altijd persoonlijk advies. Wat de beste beschermhoes is voor de ene partij, is dat namelijk niet voor de andere. We verwelkomen u graag in één van onze vestigingen om uw wensen door te nemen en u een passend en persoonlijk advies te geven. Op onze vestiging kunnen we ook u direct de verschillende opties en mogelijkheden laten zien. We bespreken graag uw wensen en geven op basis daarvan advies. Bent u enthousiast? Dan gaan we aan de slag met het ontwerp van uw beschermhoes. Nadat u akkoord heeft gegeven gaan we direct voor u aan de slag.

Advies op maat

Onze filialen

We verwelkomen u graag in één van onze filialen, we hebben zowel een vestiging in Ede als in Hoogeveen. U bent van harte welkom op de vestiging die voor u het makkelijkst te bereiken is. Parkeren kan uiteraard bij ons filiaal. Ons personeel staat altijd voor u klaar en onder het genot van een kop koffie laten we u graag zien wat er allemaal mogelijk is. Neem gerust contact met ons op voor u langskomt, dan kunnen we u het beste van dienst zijn.

Neem contact op
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op