Referenties

Referenties
Familie Laverte

Wij zijn ontzettend blij met de geleverde verandazeilen. Prima service, alles erg goed ingemeten, het resultaat is zelfs boven verwachting. Helemaal top!!!

— Familie Laverte

Referentie familie van Ewijk

Wij willen Albers Zeilmakerij nogmaals bedanken voor de goede service en de prettige en vriendelijke samenwerking met de bestelling van onze veranda zeilen. Wij gaan bij toekomstige projecten van onszelf maar zeker ook van vrienden en kennissen Albers Zeilmakerij aanbevelen.

— Familie van Ewijk

Referentie Verandazeil

Wij hebben verandazeilen besteld bij Albers Zeilmakerij. Wij zijn erg tevreden over de geleverde producten. Het verdient dan ook onze complimenten. We kunnen nu het gehele jaar door genieten van het buitenleven ongeacht de tijd van het jaar. Wij raden iedereen Albers aan, die op zoek is naar kwaliteit!

— Stefan Biesheuvel

Referentie verandazeilen

Wij hebben verandazeilen besteld bij Albers Zeilmakerij. Wij zijn er echt super blij mee. Top gewerkt. Wij worden hier elke dag weer blij van!

— Jacqueline de Zwaan

Referentie bakwagen

Het zeil voor onze bakwagen van de Mobiele Opslag is prachtig geworden! Echt een aanrader.

— Rolf Oosterhuis, Mobiele Opslag

Referentie transportzeil

Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Albers Zeilmakerij. Wij vinden het een groot goed dat we lokaal (in Nederland) zaken doen.

— Alexander Plegt, Van Berkum Carrosseriebedrijf

Referentie Voetbalnet

Wij hebben een voetbalnet met gaten besteld bij Albers Zeilmakerij. Het is op maat gemaakt en goed te bevestigen aan de doelpalen d.m.v. een klik systeem. Ook weegt het helemaal niks, een ieder kan het dragen. We zijn er onwijs blij mee en de kinderen vinden het helemaal geweldig. Ze moeten nu goed mikken om te kunnen scoren. Het is leuk dat ons eigen logo op het voetbalnet staat. Zo zien mensen van ver al dat wij Balpro zijn. Ik zou niet meer twijfelen en dit voetbalnet direct aanschaffen.

— Lorenzo Keyman, Balpro

Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op