Podiumdoek

The show must go on, en dan komt een podiumdoek goed van pas. Want wat is een goede show zonder mooi podiumdoek? Daarom zijn de mogelijkheden bij Albers Zeilmakerij groot, zodat wij het doek kunnen produceren dat u nodig heeft bij uw show. Een matte look zorgt ervoor dat het licht niet weerkaatst wordt, terwijl het brandvertragende materiaal zorgt voor een stukje veiligheid. Wat u ook nodig heeft, wij helpen u graag door het leveren van het ideale doek.

Offerte aanvragen
Podiumdoek

Kwaliteit

Bij een show is het belangrijk dat alles klopt. Daarom produceren wij podiumdoeken van hoge kwaliteit en met een hoge brandveiligheid. Omdat het allemaal perfect moet passen, worden de doeken op maat voor u geproduceerd. Zo voorkomt u dat er randen zijn die licht doorlaten en dat u eenvoudig het podium kan betreden. Zo weet u zeker dat het doek goed past bij uw podium en dat uw tijdens de show niet voor verrassingen staat.

Offerte aanvragen

Vraag offerte aan

Bereken globaal een prijs voor uw podiumdoek. Vul de onderstaande velden in en vraag vrijblijvend een offerte aan.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies op maat

Heeft u vragen over podiumdoeken? Dan zit u bij ons goed. Onze medewerkers hebben veel ervaring in de branche en voorzien u graag van advies. Wij helpen u met het ontwerpproces en produceren vervolgens het podiumdoek. Ook kunnen wij het podiumdoek voorzien van reclame. Bijvoorbeeld door uw logo erop te schilderen maar ook een full-color bedrukking behoord tot de mogelijkheden. Zo komen we samen met u tot de ideale oplossing.

Gerelateerde projecten

Diverse projecten

Albers Zeilmakerij heeft al sinds het begin van de vorige eeuw ervaring in de branche. Wij produceren naast goede kwaliteit podiumdoeken voor uw show bijvoorbeeld ook zwembadzeilen, reclamezeilen en dekzeil. Bent u benieuwd wat wij nog meer doen? Bekijk dan hier een selectie van projecten waar wij aan werken.

Offerte aanvragen

Onze producten

Persoonlijk advies

Bij Albers Zeilmakerij denken we graag met u mee in de vorm van persoonlijk advies. Wat heeft u nodig voor uw podium? Hoe groot moet het doek worden? Welk materiaal kunnen we het beste gebruiken? Allemaal vragen waar wij u antwoord op kunnen geven. Zo helpen wij u aan het podiumdoek dat de show kan gaan stelen.

Offerte aanvragen
Neem contact op met Albers Zeilmakerij

Hulp of advies nodig?

Wist u dat u ons team bestaat uit ruim 40 vakmensen? Geef uw vraag of opmerking door en wij zorgen er voor dat u de juiste persoon aan de lijn krijgt.

Albers Zeilmakerij is al meer dan 120 jaar een begrip in de zeilmakersbranche.

Neem contact op